Πάμφθηνα και ποιοτικά ρούχα: Η εταιρία κολοσσός που άνοιξε ήδη 3 καταστήματα στην Ελλάδα και απειλεί τα Zara & όχι μόνο

February 8, 2024

Πάμφθηνα και ποιοτικά ρούχα: Η εταιρία κολοσσός που άνοιξε ήδη 3 καταστήματα στην Ελλάδα και απειλεί τα Zara & όχι μόνο


Διαφ.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Sinsay έχει πάρει φόρα. Βάζει στόχο να ανοίξει το ένα κατάστημα μετά το άλλο στην Ελλάδα.

Στα τέλη Ιανουαρίου του 2023 πολωνική αλυσίδα retail άνοιξε το πρώτο της κατάστημα προς έκπληξη όλων όχι στην Αθήνα, αλλά στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα εντός του εμπορικού κέντρου Τάλως. Έπειτα ακολούθησαν δύο καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.

Μετά από αυτή την αναμφίβολα επιτυχημένη επιλογή ακολουθούν δύο καταστήματα στην Αττική. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του financialreport.gr το πρώτο κατάστημα θα βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, επί της οδού Πέτρου Ράλλη ενώ το δεύτερο στον Πειραιά. Ο στόχος της εταιρίας για το 2024 είναι να έχει ανοίξει στην Ελλάδα 20 φυσικά σημεία πώλησης.

Κατά όσα αναφέρουν πηγές της εταιρείας, το σημείο – κλειδί στην επέκταση της αλυσίδας στη χώρα μας είναι η ανεύρεση του σωστού προϊόντος real estate, καθώς σε αυτό δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα οι expansion managers που έχουν αναλάβει την προώθησή της στην Ελλάδα.

Ωστόσο στη χώρα μας η πολωνική αλυσίδα, δραστηριοποιείται, ήδη, από τον Μάιο του 2022 με το ηλεκτρονικό κατάστημα της Sinsay, το οποίο, κατά πληροφορίες από τη διοίκηση της εταιρείας, κάνει ήδη από τους πρώτους μήνες παρουσίας του στο διαδίκτυο άνω του 1 εκατ. ευρώ τζίρο.

Η πολωνική εταιρία όμως δεν θα περιοριστεί μόνο στην χώρα μας. Συγκεκριμένα, για το 2024 έχει θέσει ως στόχο το άνοιγμα 150 φυσικών καταστημάτων σε όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: