Βρέθηκε DNA της στα σεντόνια: Σάλος με παντρεμένη δασκάλα που “το έκανε” με 14χρονο μαθητή της στο σπίτι του

February 8, 2024

Βρέθηκε DNA της στα σεντόνια: Σάλος με παντρεμένη δασκάλα που “το έκανε” με 14χρονο μαθητή της στο σπίτι του


Διαφ.

Τον κίνδυνο να καταδικαστεί σε 50 χρόνια φυλακή αντιμετωπίζει η 25χρονη δασκάλα Μέγκαν Πολίν Τζόρνταν στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ καθώς παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με 14χρονο μαθητή στο σχολείο που δούλευε.

Η 25χρονη, που εργαζόταν στο Hungary Creek Middle School, δήλωσε ένοχη για τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής συνεύρεσης με τον 14χρονο, αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Όπως δήλωσε η εισαγγελέας «την σχολική χρονιά 2022-2023 η κυρία Τζόρνταν είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον 14χρονο μαθητή. Σε αρκετές περιπτώσεις πήγε στο σπίτι του θύματος της και είχαν σεξουαλικές επαφές. Το DNA της εντοπίστηκε στα σεντόνια του νεαρού».

Η διεύθυνση του σχολείου είχε κάνει λόγο για «μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση» σε ηλεκτρονικό μήνυμα προς τους γονείς μετά τη σύλληψη της 25χρονης παντρεμένης δασκάλας τον Ιούνιο του 2023.

«Ήξερα ότι κάτι έτρεχε με την Τζόρνταν και τον μαθητή αυτό. Αυτός δεν έκανε καμία εργασία και η ίδια δεν κουνούσε ούτε βλέφαρο. Είχα παρατηρήσει ενδείξεις φλερτ. Η ένταση ανάμεσά τους ήταν τρελή. Τις αξίζουν τα ισόβια» έγραψε πρώην μαθητή του σχολείου σε ανάρτησή του στα social media, σύμφωνα με τη New York Post.

Η απόφαση για την ποινή που θα επιβληθεί στην 25χρονη εκπαιδευτικό αναμένεται να ανακοινωθεί στις 20 Μαΐου.

Η εισαγγελέας της Κοινοπολιτείας Henrico County Shannon Taylor ευχαρίστησε τη «γενναία δράση» όσων κατήγγειλαν τα εγκλήματα στην αστυνομία.

Τα σχολεία του Henrico χαρακτήρισαν τη σύλληψη της Jordan «μια εξαιρετικά σοβαρή και ανησυχητική κατάσταση». «Έχουμε επικοινωνήσει με τις οικογένειες του σχολείου και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τη σχολική μας κοινότητα με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί», ανέφερε ένα e-mail προς τους γονείς της περιοχής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: