Δεν το γνώριζε κανείς: Περήφανη για την καταγωγή η Όλγα Πηλιάκη δεν είναι από την Ελλάδα, αυτό είναι το πραγματικό της όνομα

February 8, 2024

Δεν το γνώριζε κανείς: Περήφανη για την καταγωγή η Όλγα Πηλιάκη δεν είναι από την Ελλάδα, αυτό είναι το πραγματικό της όνομα


Διαφ.

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη έχει γίνει γνωστή πριν τη συμμετοχή της στο Survivor, εφόσον ήταν -ίσως- η μόνη που υποστήριζε ανοιχτά τον άνδρα της στο Survivor 1.

Η Όλγα Πηλιάκη, μία νεαρή γυναίκα και κυρίως χαμηλών τόνων δεν θυμίζει σε τίποτα -προς το παρόν- τον εκρηκτικό χαρακτήρα του συζύγου της.

Η καταγωγή της Όλγας Πηλιάκη

Μία γρήγορη αναζήτηση στο Google και στα στοιχεία της εθνικής όμαδος, όπου συμμετείχε μας έκανε να μάθουμε την πραγματική της ταυτότητα, κάτι που βέβαια δεν αρνήθηκε ποτέ η ίδια.

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω στοιχεία, στα οποία αναγράφεται το βιογραφικό πολλών αθλητών και έχει αναρτηθεί από το 2008, το πραγματικό όνομα της Όλγας Πηλιάκη είναι Όλγα-Αφροδίτη Πιλάκι με καταγωγή από την Αλβανία.

Υπενθυμίζεται, ότι τα εν λόγω στοιχεία είναι εμφανή στη σελίδα της ελληνικής αποστολής των Ολυμπιακών αγώνων ήδη από το 2008 και δεν αποτελούν τωρινό εύρημα, ούτε πρωτοφανής αποκάλυψη.

Τονίζεται πως η 28χρονη Όλγα Πηλιάκη ουδέποτε απέκρυψε τα στοιχεία της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: