Φώτης Σεργουλόπουλος: «Θα έκανα και 3 και 4 παıδιά αν με άφηνε το κράτος, γıατί είμαι καλός μπαμπάς»

February 10, 2024

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Θα έκανα και 3 και 4 παıδιά αν με άφηνε το κράτος, γıατί είμαι καλός μπαμπάς»


Διαφ.

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» έδωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο του και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Επίσης, απάντησε στην ερώτηση σχετικά με το αν θα ξαναέκανε εκπομπή με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Αν το κράτος είχε δώσει τη δυνατότητα των ίσων δικαιωμάτων, θα έκανα και 3 και 4 παιδιά»

Ο παρουσιαστής δήλωσε πως αν τότε που ήταν μικρότερος το κράτος του το επέτρεπε, θα έκανε παραπάνω παιδιά. «Αν το κράτος είχε δώσει τη δυνατότητα των ίσων δικαιωμάτων, θα έκανα και 3 και 4 παιδιά. Γιατί είμαι καλός μπαμπάς», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος υπογράμμισε πως δεν πιστεύει ότι υπάρχουν μαγικές συνταγές τους γονείς ενώ περιέγραψε τον πρώτο καιρό με τον γιο του ως μια απίστευτη εμπειρία που βίωσε με ευκολία. Όπως είπε, «όταν ήρθε ο Γιώργος στη ζωή μου ήξερα τι πρέπει να κάνω».

«Φοβάμαι την εφηβεία πάρα πολύ, γιατί κάνουμε πάντα ανάκλιση του εαυτού μας. Όταν βλέπουμε το παιδί στην φάση που είναι, σκεφτόμαστε πώς ήμασταν εμείς στην ηλικία του. Λέμε “αχ κι εγώ τότε έκανα αυτό”. Αλλά προσπαθώ να το ξεπεράσω. Πιστεύω ότι όσο είμαι κοντά του είναι καλό. Από την άλλη, δε νομίζω ότι υπάρχουν συνταγές για τους γονείς», είπε ο παρουσιαστής.

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν υπάρχουν συνταγές για τους γονείς, όταν ήρθε ο Γιώργος στη ζωή μου ήξερα τι πρέπει να κάνω»

Σταράτος ο Φώτης Σεργουλόπουλος – «Το να είσαι γκέι ή λεσβί@, δεν είναι ιδεολογία»

Καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά, βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια:

«Τι είναι γάμος σε μια κοινωνία; Θέλουμε να υπάρχει ένας γάμος και για εμάς και λες γιατί να υπάρχει; Η κοινωνία έχει αγκαλιάσει τον γάμο σε όλες τις μορφές της. Είναι κάτι που είναι σημαντικό της κοινωνίας. Και ως μέλος της κοινωνίας θες να μπεις σε αυτή τη φάση, να αναγνωρίζεσαι έτσι. Το ΛΟΑΤΚΙ είναι μια μεγάλη ομπρέλα που όταν το αναφέρουμε πρέπει να σκεφτόμαστε όλα τα άτομα. Κάτι που δεν έχει απασχολήσει πολύ σε αυτή τη φάση και ίσως απασχολήσει αργότερα. Θεωρούν ότι υπάρχει ένας αχαλίνωτος σεξουαλικός…ένα όργιο. Νομίζω είναι στον άνθρωπο. Το να είσαι γκέι, το να είσαι λεσβία, δεν είναι ιδεολογία. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι ιδεολογία. Σου έρχεται όπου και αν είσαι. Είτε είσαι φασίστας, είτε αριστερός είτε οτιδήποτε είσαι ιδεολογικά» δήλωσε ο παρουσιαστής.

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Το να είσαι ομοφυλόφιλος δεν είναι ιδεολογία, σου έρχεται είτε είσαι φασίστας, είτε οτιδήποτε»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: