10 μέρες μετά τον χαμό του πατέρα της: Χαμογελά ξανά η Φαίη Σκορδά, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα & όλοι της εύχονται

February 10, 2024

10 μέρες μετά τον χαμό του πατέρα της: Χαμογελά ξανά η Φαίη Σκορδά, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα & όλοι της εύχονται


Διαφ.

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της θέλησαν να της κάνουν μία έκπληξη που θα της μείνει αξέχαστη.

Οι συνεργάτες της εκπομπής της ετοίμασαν μια εντυπωσιακή τούρτα και όλοι μαζεύτηκαν στο καμαρίνι για να της τραγουδήσουν και για να σβήσει η Φαίη Σκορδά τα κεράκια.

Όταν η παρουσιάστρια τους αντίκρισε, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι της ετοίμασαν μια τόσο όμορφη έκπληξη δείχνοντας την αγάπη που της έχουν.

Συγκινημένη και πολύ χαρούμενη, αγκάλιασε όλους τους συνεργάτες της. Επιπλέον, γέμισαν το καμαρίνι της με ροζ μπαλόνια.

Η παρουσιάστρια, που το τελευταίο διάστημα περνά μία πολύ δύσκολη περίοδο καθώς έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα, βγήκε στην έναρξη της εκπομπής της, ευχαριστώντας τον κόσμο για τις ευχές.

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά είπε: «Καλημέρα, καλημέρα. Καλώς ορίσατε ομορφιές μου. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ για τα μηνύματα και τις ευχές» και στη συνέχεια, απευθυνόμενη στην ομάδα της, ανέφερε: «Μου τη φέρατε σήμερα έτσι; Σας ευχαριστώ πολύ. Είχαν κρυφτεί μέσα στο καμαρίνι, στον χώρο που αλλάζω ρούχα… Με τρομάξατε αλλά ήταν πολύ ωραία. Μου φτιάξατε τη διάθεση, σας ευχαριστώ πολύ».

«Αυτό θέλαμε» απάντησε η Μάρτζι Λαζάρου.

Δες παρακάτω την έκπληξη των συνεργατών της πριν την έναρξη της εκπομπής:

View this post on Instagram

A post shared by Tlife.gr (@tlifegr)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: