Του χάρισε 12.000€, τον πήρε στη δουλειά: Ψυχάρα ο Σεφερλής, συγχώρεσε τον Λαμπάτο & τον βοηθάει να ορθοποδήσει

February 10, 2024

Του χάρισε 12.000€, τον πήρε στη δουλειά: Ψυχάρα ο Σεφερλής, συγχώρεσε τον Λαμπάτο & τον βοηθάει να ορθοποδήσει


Διαφ.

Τέλος στη δικαστική κόντρα που είχε ο Γιώργος Λαμπάτος με τον Μάρκο Σεφερλή, μετά τις δικαστικές μάχες και τα χρήματα που κέρδισε ο δεύτερος.

Ο Γιώργος Λαμπάτος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση στη ζωή του, καθώς μετά τις καταγγελίες προς τον Μάρκο Σεφερλή και τις δύο δικαστικές μάχες που έχασε, ήταν αναγκασμένος να δίνει μεγάλο ποσό του εισοδήματός του στον ηθοποιό.

Ωστόσο, λόγω δύσκολης οικονομικής κατάστασης και πολλών προβλημάτων υγείας, ο Γιώργος Λαμπάτος δεν κατάφερε ποτέ να αποπληρώσει το χρέος του και κατέφυγε στα τηλεοπτικά μέσα κάνοντας εκκλήσεις στον Μάρκο Σεφερλή να αποσυρθεί από το νόμιμο δικαίωμά του να λαμβάνει χρηματικό ποσό από τον ίδιο, εξαιτίας των δικαστικών αποφάσεων.

Εκείνος ανταποκρίθηκε άμεσα με τον Γιώργο Λαμπάτο να μεταφέρει το παρασκήνιο στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Μου χτύπησε το τηλέφωνο στο σπίτι και μου λέει “είμαι ο Μάρκος Σεφερλής”, του λέω “συγγνώμη” και μου λέει “δεν χρειάζεται να μου πεις αυτό το πράγμα”. Με πήρε να μου πει ότι θα γίνει η ανάκληση και αυτό μου έδωσε χαρά γιατί ο Μάρκος όχι απλά με βοηθάει αλλά δίνει ένα χέρι να με κρατήσει στη ζωή και τα όνειρά μου να αρχίσουν να ξεκινήσουν από την αρχή.

Και μου λέει “μισό λεπτό έχω να σου προτείνω κάτι” και μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει, με έναν πολύ καλό ρόλο και άρχισα να πετάω στον ουρανό» είπε o Γιώργος Λαμπάτος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: