Είπε πολύ σκληρές λέξεις: Σάλος με τα λόγια του Πρίγκιπα Ουίλιαμ στον αδερφό του Χάρι, στα άκρα η κόντρα τους

February 10, 2024

Είπε πολύ σκληρές λέξεις: Σάλος με τα λόγια του Πρίγκιπα Ουίλιαμ στον αδερφό του Χάρι, στα άκρα η κόντρα τους


Διαφ.

Αναναραχές φαίνεται πως αντιμετωπίζει η βασιλική οικογένεια, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να είναι εξοργισμένος με τον αδερφό του, Χάρι.

Ο Γουίλιαμ έχει χάσει την υπομονή του με τον αδελφό του: “Έχω πολύ σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθώ, η γυναίκα μου είναι άρρωστη κάνε μου τη χάρη”.

Αν υπάρχει κάτι χειρότερο για τον βασιλιά Κάρολο από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, κάτι που τον κάνει να νιώθει πολύ άσχημα, είναι οι πολύ κακές σχέσεις των παιδιών του.

Την ώρα που ο βασιλιάς είναι άρρωστος με καρκίνο, οι γιοι του βρίσκονται σε πολεμική κατάσταση και όπως φαίνεται δεν υπάρχει καμία διάθεση να τα ξαναβρούν.

Ο πρίγκιπας Χάρι ήρθε στην Αγγλία για να δει τον πατέρα του μόλις για 45 λεπτά, ο οποίος περίμενε υπομονετικά για να δει τον αποξενωμένο γιο του πριν φύγει μαζί με τη σύζυγό του για το Σάντριγχαμ όπου θα περάσει την περίοδο της θεραπείας για τον καρκίνο.

Καμία συνάντηση δε θέλει ο Γουίλιαμ με τον αδελφό του

Αν και αρχικά, το ταξίδι του Χάρι στο Λονδίνο γέννησε ελπίδες για μιας συμφιλίωσης με το ζόρι, αυτό δεν συνέβη.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της η Kate Mansey, συντάκτρια στους Times, η απουσία συνάντησης του Χάρι με τον αδελφό του και τη νύφη του – η οποία υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση – δείχνουν ότι η κατάσταση είναι τεταμένη στην οικογένεια, παρά την ασθένεια του Καρόλου.

“Αν δεν μπορούν να είναι μαζί σε μια κρίση όπως αυτή, η οποία όπως φαίνεται θα κρατήσει πολύ, φαίνεται ότι δεν υπάρχει ελπίδα να ξεπεραστεί η κακή σχέση ανάμεσα στα δύο αδέλφια καθώς έχουν γίνει πολλά στο παρελθόν με το βιβλίο του Χάρι, τη συνέντευξη στην Οπρα, το ντοκιμαντέρ στο Netflix” τόνισε.

Γουίλιαμ

Η συντάκτρια των Times ανέφερε ότι ο Γουίλιαμ έχει μια πολύ άρρωστη σύζυγο που αναρρώνει από μεγάλη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και δεν έχει καμία διάθεση να κάνει πίσω στο θέμα του αδελφού του.

Ο Γουίλιαμ σκέφτεται, “η σύζυγός μου είναι βαριά άρρωστη, εγώ έχω αναλάβει πολλά βάρη, εσύ έφυγες και δεν σε χρειάζομαι πια στη ζωή μου”.

Παρόλο που ο Χάρι είναι ο μόνος που ξέρει τι πέρασαν στην παιδική τους ηλικία, δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του από τότε τον άφησε και έφυγε στην Αμερικη.

Έχει χάσει την υπομονή του με τον αδελφό του

Πλέον, ο διάδοχος του θρόνου Γουίλιαμ είναι ο επικεφαλής του παλατιού, αφού ο πατέρας του έχει αποσυρθεί επί αορίστου. Αν και το παλάτι κρατάει σφραγισμένα τα χείλη του, οι πληροφορίες που διαρρέουν αναφέρουν ότι ο Γουίλιαμ να είναι εξοργισμένος με τον αδελφό του. Ο μεγάλος γιος του βασιλιά έχει χάσει την υπομονή του με τον Χάρι και η βασιλική ρήξη συνεχίζεται εν μέσω ανησυχιών για την υγεία του πατέρα τους.

Γουίλιαμ

Οι ανακατατάξεις πίσω από τις κλειστές πόρτες

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τους βασιλικούς ειδικούς, πρόκειται να γίνουν πολλές ανακατατάξεις πίσω από τις κλειστές πόρτες της βασιλικής οικογένειας, ενώ ο μονάρχης και η Κέιτ Μίντλετον παραμένουν εκτός σε αναρρωτική άδεια.

Όπως σε κάθε οικογένεια, όταν κάποιος περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας όπως ο Κάρολος, τα πράγματα αλλάζουν. Στην εν λόγω οικογένεια πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμα εργασίας και σίγουρα θα δούμε κι άλλα μέλη να αναλαμβάνουν σημαντικούς ρόλους τις επόμενες εβδομάδες και μήνες για να υποστηρίξουν τον Κάρολο κατά την απουσία του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: