Μετανιωμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: “Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που έκανα με τον γιο μου. Έπρεπε να τον αφήσω”

February 11, 2024

Μετανιωμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: “Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που έκανα με τον γιο μου. Έπρεπε να τον αφήσω”


Διαφ.

Ανοίγοντας την καρδιά του σε μια βαθιά προσωπική δήλωση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μοιράστηκε τις στιγμές αμφιβολίας και τα διδάγματα που αντλεί από την πορεία της ανατροφής του γιου του. Αυτό το πρωί της Παρασκευής, 9 Φεβρουαρίου 2024, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Super Κατερίνα” στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο Μικρούτσικος πήρε το θάρρος να αναλύσει τις προκλήσεις και τις παραλείψεις που ένιωσε ότι υπήρξαν στον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε τον γιο του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα όσα ανέφερε

«Εύη σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια, αλλά αν με ρωτήσεις ποιο λάθος έκανα στην διαπαιδαγώγηση του γιου μου είναι ότι του έκανα παραπάνω χατίρια από όσα έπρεπε να του κάνω. Επειδή λες ότι δεν του έκανα όλα τα χατίρια. Δηλαδή, ό,τι δώρο κυκλοφορούσε κάθε χρόνο στην αγορά, του είχα κάνει και για τα επόμενα 2-3 χρόνια» τόνισε αρχικά ο δημοφιλής παρουσιαστής.

«Είναι ένα λάθος να του δημιουργώ την αίσθηση της ευκολίας και των πάντων. Η υπερπροστατευτικότητα… Θα έπρεπε να τον αφήσω λίγο. Ενώ με έχεις σαν παράδειγμα, εκεί μέσα ήμουν ίσως λίγο υπερβολικός. Θέλει πολύ περισσότερο μέτρο.

Ένας λαός που δεν τον πάω υπό γενική έννοια, αλλά είναι μάγκες με τα παιδιά τους είναι οι Αμερικάνοι. Αφήνουν το παιδί να πάει να δουλέψει, Είναι στην Ανατολή και λένε ας πάει στη Δύση. Αυτό το ανεξάρτητο.

Εμείς είμαστε παραδοσιακή οικογένεια. Να κάνουμε το παιδί σαν τα μούτρα μας και ότι δεν κάναμε εμείς… Αν το παιδί σε έχει δεδομένο, ότι θα πάρω χρήματα από τη μάνα μου, δεν θα σε υπολογίσει εκεί που πρέπει» συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: