“Παντρεύτηκα στα 22 για.. τεχνικούς λόγους”: Ο άγνωστος γάμος της “Γυναίκας με τα μαύρα”, ο χωρισμός & το παράπονο

February 11, 2024

“Παντρεύτηκα στα 22 για.. τεχνικούς λόγους”: Ο άγνωστος γάμος της “Γυναίκας με τα μαύρα”, ο χωρισμός & το παράπονο


Διαφ.

Στο πλαίσιο της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, η Μαρία Μάρκου, γνωστή για τον ρόλο της ως “Η Γυναίκα με τα Μαύρα” στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι The Chase, μοιράστηκε λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή και τη σταδιοδρομία της.

Η επίσκεψή της στην εκπομπή επικεντρώθηκε στην επιτυχία που συνεχίζει να καταγράφει το τηλεπαιχνίδι, αλλά και στην ευκαιρία να εξερευνήσει πιο προσωπικές πτυχές της ζωής της. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε στο κοινό τις σχέσεις που διατηρεί με τους γονείς της από πολύ νεαρή ηλικία, καθώς και ένα πιο προσωπικό στοιχείο της ζωής της, τον γάμο της στα 22 της χρόνια, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία.

Μαρία Μάρκου: Τα όσα ανέφερε

«Δεν ήμουν αριστούχος μαθήτρια στο σχολείο, ήμουν μια καλή μαθήτρια. Διάβαζα αλλά δεν με κυνηγούσε κανείς. Είχα όμως πρότυπα τους γονείς μου, οι οποίοι ούτε με πίεσαν ούτε με καταπίεσαν. Με ώθησαν και ως εκεί. Ειδικά στην προσωπική μου ζωή δεν παρενέβησαν ποτέ και όχι πάντα για καλό. Θα έπρεπε ίσως να είχαν παρέμβει κάποιες φορές. Έκανα έναν γάμο σε ηλικία 22 ετών. Οι γονείς μου ενέκριναν τον άνθρωπο, τον ήξεραν και ήταν ένας άνθρωπος που με πήγε πάρα πολύ μπροστά στη ζωή μου. Οπότε χαροποίησε και τους ίδιους τους γονείς μου αυτό το πράγμα. Κράτησε μάλιστα και αρκετά χρόνια αυτός ο γάμος, παρότι έγινε σε μικρή ηλικία. Απλά έγινε στη Γερμανία, μπορεί να έγινε και για τεχνικούς ενδεχομένως λόγους, αλλά ήταν ένας γάμος από μεγάλο έρωτα. Και στα 22 έχεις μεγάλους έρωτες. Όταν ερωτεύομαι, αφήνομαι φουλ! Πάρα πολύ! Έπαθα βέβαια από τον έρωτα και τώρα είμαι πιο συγκρατημένη αλλά αφήνομαι. Αλλιώς δεν έχει νόημα να ζεις έναν έρωτα χωρίς να αφεθείς», είπε η Μαρία Μάρκου.

Δείτε όλη τη συνέντευξη:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: