“Γι’αυτό με χτύπησε”: Η Μικαέλα Φωτιάδη “σπάει” τη σιωπή της 2 μέρες μετά τη σοκαριστική επίθεση στο Κολωνάκι

February 11, 2024

“Γι’αυτό με χτύπησε”: Η Μικαέλα Φωτιάδη “σπάει” τη σιωπή της 2 μέρες μετά τη σοκαριστική επίθεση στο Κολωνάκι


Διαφ.

Η Μικαέλα Φωτιάδη, κατέθεσε μια συγκλονιστική μαρτυρία ενώπιον της κάμερας στην εκπομπή «Επί Τόπου» με τον Νάσο Γουμενίδη, μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια για την βίαιη επίθεση που υπέστη στο κέντρο της Αθήνας.

Η Σταρ Ελλάς 2015 και επαγγελματίας μοντέλο, αποκάλυψε τις φρικτές στιγμές που βίωσε, περιγράφοντας αναλυτικά τον ξυλοδαρμό που υπέστη και τις επιπτώσεις που είχε αυτή η εμπειρία στην υγεία της. Επιπλέον, μίλησε για το πώς αισθάνεται τώρα και αναφέρθηκε στον φόβο που της έχει προκληθεί για την ασφάλεια της ζωής της μετά από αυτό το τραυματικό γεγονός.

Μικαέλα Φωτιάδη: Τα όσα ανέφερε

«Εκείνο το βράδυ είχα βγει για διασκέδαση, άσχετα αν κατέληξε στο αντίθετο. Ο άνθρωπος που μου επιτέθηκε δεν ήταν Έλληνας, δεν μιλούσε καθαρά ελληνικά. Μου έλεγε «μάθε να μη μιλάς», δεν θυμάμαι ακριβώς. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κύκλο μου που δεν είναι τόσο κοντά μου, όσο φαίνονται. Δεν γνωρίζω ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο. Πολλοί μίλησαν για την πρώην σχέση μου. Επειδή ειπώθηκαν κάποια ψέματα σε τηλεοπτικές εκπομπές, δεν θέλω να πιστεύω ότι μετά από τέσσερα χρόνια σχέση, ο πρώην σύντροφός μου θα μου έκανε κάτι τέτοιο» τονίζει η Μικαέλα Φωτιάδη.

«Ήταν προειδοποίηση, σαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα να κλείσω το στόμα μου. Δεν θα κλείσω το στόμα μου, δεν φοβάμαι καθόλου, ο σκοπός να φοβηθώ και να κλειστώ στο σπιτάκι μου δεν θα γίνει. Ακόμη συνέρχομαι. Δεν θα κάνω βήματα πίσω, μόνο μπροστά. Αυτός που μου επιτέθηκε θα πρέπει να φοβάται, γιατί πολύ σύντομα θα βγουν όλα στα φως» συμπληρώνει το μοντέλο.

Για τα σχόλια που ακούστηκαν περί αγοραίου έρωτα, η Μικαέλα Φωτιάδη απάντησε: «Μου έχουν κάνει ανήθικες προτάσεις τα χρόνια που είμαι στον χώρο. Δεν σημαίνει ότι όταν λες όχι, θα σε δέρνουν. Τι εννοεί ο κόσμος ότι έχω μπλέξει με τράφικινγκ; Δεν είμαι άνθρωπος που θα έκανε ποτέ έρωτα επί πληρωμή. Είναι εντελώς χαζό αυτό, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Ή μπλέκεις ή δεν μπλέκεις. Ο καθένας από τον καναπέ του θα κάτσουν να μιλήσουν χωρίς να ξέρουν το παραμικρό. Έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου και τα μισά δεν τα ξέρουν ούτε οι κολλητές μου».

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: