Εξαφανισμένος 35 χρόνια: Έτσι είναι στα 95 του ο ηθοποιός Θεόδωρος Κατσαδράμης, η ζωή στο χωριό & η παρηγοριά

February 11, 2024

Εξαφανισμένος 35 χρόνια: Έτσι είναι στα 95 του ο ηθοποιός Θεόδωρος Κατσαδράμης, η ζωή στο χωριό & η παρηγοριά


Διαφ.

Ο Θοδωρής Κατσαδράμης, παρότι έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισε να ανοίξει το σπίτι του και να παραχωρήσει συνέντευξη στο maleviziotis.gr.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση παρά τα 95 του χρόνια, γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1929, στο χωριό Δόξα Αρκαδίας.

Θοδωρής Κατσαδράμης: Τα όσα ανέφερε

Αναφερόμενος στη σπάνια συνέντευξη που αποφάσισε να δώσει, υπογράμμισε “τι να τις κάνω τις συνεντεύξεις. Ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα που η ζωή του Κατσαδράμη δεν είναι τόσο σημαντική. Σας έδωσα τη συνέντευξη και άνοιξα το σπίτι μου, γιατί είστε αρκετά διακριτικοί και ευγενικοί.Άλλωστε δεν γνωρίζω αν θα προλάβω να δώσω άλλη”.

Ο Θοδωρής Κατσαδράμης έχει κάνει μια λαμπρή πορεία τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο. Ενώ έχει υποδυθεί πολλούς ρόλους τόσο σε ταινίες όσο και σε θεατρικές παραστάσεις, ο ρόλος του ως ταξιτζής στην τηλεοπτική σειρά “ΥΕΝΕΔ” τον έκανε αγαπητό και γνωστό τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αυστραλία.

Σε μια συνέντευξή του στην Αυστραλία, ανέφερε πως καθυστέρησε λίγο και όταν έφτασε, τον ρώτησαν γιατί καθυστέρησε και αυτός απάντησε πως δεν βρήκε ταξί, κάτι που προκάλεσε γέλια και χειροκροτήματα.

Σχετικά με τη ζωή του πριν γίνει ηθοποιός, αναφέρθηκε ότι εργαζόταν σε πολλούς τομείς, έζησε για αρκετό καιρό στην Καλλιθέα, σε ένα μικρό ισόγειο σπίτι, είχε ένα αγαπημένο σκυλάκι, τον Σεν-σεν, που τον λάτρευε και τον υποδεχόταν με χαρά κάθε φορά που γύριζε σπίτι του. Αργότερα, μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα στην Καρόρη.

Σήμερα, ζει με την όμορφη λευκή γατούλα της συζύγου του, Καίτης, την οποία φροντίζει πολύ, καθώς είναι ήδη σε μεγάλη ηλικία.

Τα όσα ανέφερε για την Κατερίνα Γιουλάκη:

Όσον αφορά την Κατερίνα Γιουλάκη, που έπαιξαν μαζί στην “Καλή πεθερά”, σημείωσε “είναι μία αξιαγάπητη Κυρία, καλός άνθρωπος και πολύ καλή ηθοποιός”, ενώ αγαπημένος του σκηνοθέτης είναι ο Λάκης Παπαστάθης, ο οποίος “έφυγε” πρόσφατα, αλλά φυσικά και ο Αγγελόπουλος, που συνεργάστηκαν μαζί στην ταινία “η Εκπομπή”.

Η τελευταία του συμμετοχή σε ταινία στον κινηματογράφο ήταν το 2010 στο “Ταξίδι στη Μυτιλήνη” του Λάκη Παπαστάθη, όπου έπαιζαν πολύ σπουδαίοι ηθοποιοί και έκανε ένα μικρό πέρασμα, υποδυόμενος ένα γέροντα στο γηροκομείο, με τις κριτικές που έλαβε να είναι αρκετά καλές.

Εκεί γνώρισε και την Ελένη Γερασιμίδου και για πρώτη φορά συνεργάστηκαν, την οποία χαρακτήρισε εκπληκτικό άνθρωπο και ηθοποιό.

Επίσης, ο Θοδωρής Κατσαδράμης ήταν αφηγητής στη μικρή μήκους ταινία του Λάκη Παπαστάθη “Γράμματα από την Αμερική”.

Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ανέφερε “εξαιρετικός άνθρωπος, σπουδαίος ηθοποιός, με αγαπούσε και με εκτιμούσε. Ήταν αμοιβαία τα αισθήματα, γι αυτό και συνεργαστήκαμε πολλές φορές”, για την Κ. Τσαβαλιά, που συνεργάστηκαν, είπε ότι είναι ευγενέστατο κορίτσι και πολύ καλός άνθρωπος, ενώ για τον Άγγελο Αντωνόπουλο κατέληξε “ο Άγγελος είναι πολύ φίλος μου και καλός άνθρωπος. Σπουδαίος ηθοποιός”.

Η αγάπη του για την σύζυγό του:

Τέλος, για τη σύζυγό του, Καίτη Παπανίκα, που έχει φύγει από τη ζωή στις 12/06/2017, υπογράμμισε “τι να πει κανείς για την Καιτούλα. Ήταν η χαρά της ζωής. Αξιολάτρευτη, ταλαντούχα, δραστήρια, βοηθούσε αρκετούς, χαρούμενος άνθρωπος και πανέμορφη. Μου χάρισε ένα αξιόλογο και καλό παιδί τον γιο μας Δημήτρη που με προσέχει. Η Καιτούλα πάντα θα λείπει.Το τριαντάφυλλο κάθε μέρα αλλάζει για να είναι φρέσκο και όμορφο”.

Δείτε πως είναι σήμερα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: