“Ήταν εφιάλτης, μου πήρε 2 χρόνια να γυρίσω σπίτι”: “Έσπασε” στον αέρα η Κατερίνα Καραβάτου για τις δύσκολες ώρες

February 11, 2024

“Ήταν εφιάλτης, μου πήρε 2 χρόνια να γυρίσω σπίτι”: “Έσπασε” στον αέρα η Κατερίνα Καραβάτου για τις δύσκολες ώρες


Διαφ.

Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Γεια σου” το πρωί του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου, όπου είχε μια συνομιλία με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στους γονείς της.

Κατερίνα Καραβάτου: Τα όσα ανέφερε

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό. Εμένα μου πήρε 2 χρόνια και 3 μήνες για να επιστρέψω στο σπίτι των γονιών μου και να συμμαζέψω τα πράγματά τους. Ήταν ένας πολύ μεγάλος μου εφιάλτης. Στην αρχή απέφευγα να ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη ή όταν ανέβαινα ξεχνούσα πάντα τα κλειδιά μου, για να μη μπορώ να μπω μέσα στο σπίτι. Δεν είχα όμως περιθώριο, έπρεπε να γίνει.

Πέρασα 4 μέρες πολύ δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες συνάμα, βρήκα πράγματα των γονιών μου που δεν ήξερα ότι τα είχαν κρατήσει. Βρήκα ένα αρχείο της μητέρας μου, γράμματα του παππού μου από το 1942. Ευτυχώς είχα ανθρώπους δίπλα μου αλλιώς δεν θα τα είχα βγάλει πέρα.

Νόμιζα ότι ο χρόνος θα με βοηθούσε αλλά, αν δεν το κάνεις, δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Έχω ακόμη τις επαφές τους στο κινητό μου, “μανούλα” και “μπαμπάκας”. Καμιά φορά πατιέται κάτι κατά λάθος, εκεί είναι το δύσκολο.

Εγώ τους αισθάνομαι πάρα πολύ δίπλα μου. Όταν μου συμβαίνει κάτι καλό, τους επικαλούμαι κι αυτούς, τους λέω ευχαριστώ, γιατί νομίζω ότι αυτοί μου το δίνουν. Εγώ τώρα είμαι ένα παιδί μόνο του, οπότε τους έχω ανάγκη να είναι δίπλα μου με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω ότι αν είχα αδέλφια, θα ήταν πιο εύκολο, θα είχα έναν άνθρωπο εξ αίματος και θα ήταν αλλιώς. Ευτυχώς έχω τα παιδιά μου που είναι μεγάλο στήριγμα», είπε η Κατερίνα Καραβάτου με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: