Συγκινεί η πίστη του Κώστα Αποστολάκη: «Γονάτισα και είπα στον Ιησού Χριστό έλα τώρα που σε χρειάζομαι»

February 11, 2024

Συγκινεί η πίστη του Κώστα Αποστολάκη: «Γονάτισα και είπα στον Ιησού Χριστό έλα τώρα που σε χρειάζομαι»


Διαφ.

O Κώστας Αποστολάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στο παρελθόν του, στην αυτοβελτίωση, στο πάθος του και στην κόρη του.

Ο Κώστας Αποστολάκης με την κόρη του είναι καλύτεροι φίλοι

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «ένας ηθοποιός πάντα θα έχει δύσκολες στιγμές στη ζωή του. Πρέπει να σου αρέσει πάρα πολύ για να μπορέσεις να επιβιώσεις από αυτό το επάγγελμα. Θα ήθελα να εξαλειφθεί η φιλαυτία μου, ο εγωισμός μου, η υπερηφάνεια μου και η κομπορρημοσύνη μου. Φέτος πήγα τέσσερις φορές στο Άγιο Όρος. Αισθάνομαι σαν το παιδί που πηγαίνει σχολείο. Η κόρη μου είναι 11 ετών και είμαστε οι καλύτεροι φίλοι».

Το μεγαλύτερο πάθος του Κώστα Αποστολάκη

Σχετικά με το πάθος του, ο Κώστας Αποστολάκης επεσήμανε «το μεγαλύτερο πάθος μου ήταν το ποτό. Πλέον δεν πίνω καθόλου. Στον νεότερο εαυτό μου θα έλεγα: Αν είχες τη σύνεση να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να αδικείσαι θα ήσουν κοντά στην ευτυχία. Έχασα ανθρώπους όταν δεν αναγνώριζα τίποτα εκτός από τον εγωισμό μου και τον λάθος εαυτό μου. Αναγνωρίζω τεράστια λάθη στο παρελθόν μου, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου».

Όσον αφορά την αυτοβελτίωση, σημείωσε ότι «η αυτοβελτίωση έγινε με παράκκληση. Γονάτισα και είπα “έλα τώρα που σε χρειάζομαι” σε εκείνον που είναι ζωντανός ανάμεσά μας, στον Ιησού Χριστό».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: