24 ετών, “κλώνος” της μαμάς του: Ο “άγνωστος” μοναχογιός της Ρένιας Λουιζίδου που ζει μακριά από τα φώτα

February 13, 2024

24 ετών, “κλώνος” της μαμάς του: Ο “άγνωστος” μοναχογιός της Ρένιας Λουιζίδου που ζει μακριά από τα φώτα


Διαφ.

Η Ρένια Λουιζίδου, που επιθυμεί να κρατάει χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, με τον Θάνο Κωνσταντάκη και τον γιο τους, Βίκτωρα.

Η ηθοποιός παντρεύτηκε με τον οικονομολόγο Θάνο Κωνσταντάκη, το 1997 και απέκτησαν τον γιο τους, Βίκτωρα, ο οποίος όσο μεγαλώνει μοιάζει απίστευτα στη μητέρα του.

Η Ρένια Λουιζίδου έχει απίστευτη αδυναμία στον γιο του

Όπως έχει υπογραμμίσει η ηθοποιός, στο παρελθόν, για τον γιο της, «αν δεν μου έκαναν αυτή την ερώτηση, νομίζω πως δεν θα το είχα σκεφτεί ποτέ. Μου φαίνεται παράξενο με την έννοια πως δεν δούλευα περισσότερο, ούτε έλειπα από το σπίτι περισσότερο από μια εργαζόμενη γυναίκα που δουλεύει δασκάλα, όπως η μάνα μου, ή δικηγόρος, όπως η φίλη μου. Άλλωστε εγώ είχα να μεγαλώσω μόνο ένα παιδί, όχι τρία ή τέσσερα όπως άλλες γυναίκες».

Σχετικά με το μυστικό ενός πετυχημένου γάμου, η Ρένια Λουιζίδου είχε επισημάνει «λες να υπάρχει μυστικό και να βγαίνουν τζάμπα τόσα διαζύγια; Όχι εδώ είναι μια ζαριά, η τύχη, προσπάθεια σε άλλα πράγματα. Το μόνο που μπορώ να διακρίνω είναι ότι επειδή θέλαμε να είμαστε πολύ μαζί, εκτεθήκαμε πολύ ο ένας στον άλλον ως προς το αληθινό μας πρόσωπο. Τον άντρα μου δεν τον κατευθύνω, έχω όμως τον τρόπο μου να του ζητήσω κάποια πράγματα που θέλω. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον Βικτωράκο μου, τον γιό μου. Ελπίζω να μην τον πνίγω επειδή είναι μόνος, δεν έχει άλλα αδέλφια».

Ο γιος της Ρένιας Λουιζίδου

Ρένια Λουιζίδου γιος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: