“Είμαι περήφανη γι’αυτό που έκανα”: Μοντέλο προσποιήθηκε πως πέθανε “για καλό σκοπό” & ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

February 13, 2024

“Είμαι περήφανη γι’αυτό που έκανα”: Μοντέλο προσποιήθηκε πως πέθανε “για καλό σκοπό” & ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων


Διαφ.

Ένα μοντέλο, η Poonam Pandey, που έχει εμφανιστεί σε ταινίες του Bollywood, προσποιήθηκε ότι πέθανε από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και δήλωσε περήφανη για αυτό.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, έγινε γνωστή η είδηση ότι η Pandey πέθανε από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, κάτι που αργότερα διαψεύστηκε, καθώς αποτελούσε μέρος ενός διαφημιστικού κόλπου.

Η Pandey είχε συμμετάσχει σε μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης «κατά των ασθενειών που μπορούν να προληφθούν, όπως ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας».

Αρχικά, οι ακόλουθοί της, είδαν μια ανάρτηση που απευθυνόταν σε αυτούς και η οποία ανέφερε: «Σήμερα το πρωί είναι δύσκολο για εμάς. Με βαθιά λύπη σας ενημερώνω ότι χάσαμε την αγαπημένη μας Poonam από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Κάθε άτομο που ήρθε ποτέ σε επαφή μαζί της αντιμετωπίστηκε με αγνή αγάπη και καλοσύνη».

Η μάνατζερ του μοντέλου, Nikita Sharma, υπογράμμισε στη συνέχεια στα τοπικά μέσα ότι «Η Poonam Pandey, η αγαπημένη ηθοποιός και προσωπικότητα των social media, πέθανε τραγικά σήμερα το πρωί λόγω καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, αφήνοντας τη βιομηχανία του θεάματος σε σοκ και πένθος. Το ακλόνητο πνεύμα της εν μέσω των αγώνων με την υγεία της ήταν πραγματικά αξιοσημείωτο».

Ο λόγος που το μοντέλο προσποιήθηκε τον θάνατό του

Την επόμενη μέρα της δήλωσης, η Pandey αποκάλυψε ότι ήταν φάρσα, ώστε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Σε ένα βίντεο στο Instagram προς του ακόλουθούς της, επεσήμανε: «Λυπάμαι που προκάλεσα αυτό το δάκρυ και λυπάμαι αυτούς που πλήγωσα. Πρόθεσή μου; Να σοκάρω τους πάντες στη συζήτηση ότι δεν μιλάμε αρκετά για αυτό. Ποιος είναι ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας. Ναι, προσποιήθηκα τον θάνατό μου. Ακραίο, το ξέρω. Αλλά ξαφνικά όλοι μιλάμε για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, έτσι δεν είναι; Είναι μια ασθένεια που σιωπηλά σου παίρνει τη ζωή. Και αυτή η ασθένεια χρειαζόταν επειγόντως τα φώτα της δημοσιότητας. Είμαι περήφανη για όσα μπόρεσαν τα νέα του θανάτου μου να επιτύχουν. Ας ενδυναμώσουμε ο ένας τον άλλον με κριτική συνείδηση και ας διασφαλίσουμε ότι κάθε γυναίκα είναι ενημερωμένη για τα βήματα που πρέπει να κάνει».

Έντονες αντιδράσεις για τον υποτιθέμενο θάνατο του μοντέλου

Αργότερα, το μοντέλο ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο αντιμετωπίζει τις αντιδράσεις που έλαβε το κόλπο με τον ψεύτικο θάνατό της, σημειώνοντας ότι έδινε «όλο το σώμα μου στην υπηρεσία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας».

Η λεζάντα ανέφερε «Πιστεύουμε σε αυτόν τον σκοπό και στεκόμαστε δίπλα σε αυτήν την εκστρατεία που ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε πριν από 4 μήνες με τις σωστές προθέσεις…».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: