Δεν ήξερε πού να κρυφτεί ο Βασάλος: “Μου ‘στειλε στο Instagram, βγήκαμε ραντεβού, την είδα & είπα “ωχ Παναγία μου”

February 13, 2024

Δεν ήξερε πού να κρυφτεί ο Βασάλος: “Μου ‘στειλε στο Instagram, βγήκαμε ραντεβού, την είδα & είπα “ωχ Παναγία μου”


Διαφ.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Νάνσυ Παραδεισανού και στην εκπομπή “Γεια σου”, αποκάλυψε τα ραντεβού μέσω Instagram και το παρασκήνιο του Survivor.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει βγει ραντεβού μέσω instagram

Όπως υπογράμμισε ο πρώην παίκτης του survivor για τα ραντεβού μέσω instagram «έχω βγει ραντεβού από το Instagram και λέω… “ωχ, Παναγία μου!”. Ε τι θα κάνω και γω, δεν θα βγω πρώτο ραντεβού; Έτυχε εκεί και βγήκα 2 -3 φορές, μετά όμως είπα “μην το ξανακάνεις, Κωνσταντίνε, αυτό το πράγμα”. Δεν ήταν χάλια από κοντά, αλλά ήταν άλλο από αυτό που έβλεπα στις φωτογραφίες. Έτυχε, μου έστειλε μια κοπέλα και μου άρεσε».

Η εμπειρία του Κωνσταντίνου Βασάλου στο survivor

Όσον αφορά το survivor, ο Κωνσταντίνος Βασάλος επεσήμανε «το να βρεθείς στο Survivor είναι εύκολο αναλόγως ποιος είσαι. Εμένα μου αρέσει, πήγα δύο φορές αν και την δεύτερη δεν το χάρηκα όσο την πρώτη φορά. Ήμουν αθώος, αλλά ήταν και αθώο και το περιβάλλον, δεν υπήρχε αυτό που υπήρχε πέρσι στο παιχνίδι. Δεν υπήρχε αυτή η τοξικότητα, και η ανθρωποφαγία. Δηλαδή εγώ, που με κατηγορούσαν ότι “ξέρω τα κόλπα της τηλεόρασης”, αποφάσισα να είμαι εαυτός μου και να λέω αυτό που σκέφτομαι, ενώ οι περισσότεροι σκέφτονταν πιο τηλεοπτικά και από τους τηλεοπτικούς”.

Σχετικά με την τηλεόραση, ο personal trainer σημείωσε «στην τηλεόραση εγώ προσπαθώ, μεταξύ σοβαρού και αστείου, να λέω αυτό που σκέφτομαι. Δεν είναι εύκολο και είμαι σε μια φάση τώρα στην οποία μαθαίνω και γω την τηλεόραση”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: