“Προχωρημένος” πατέρας ο Απόστολος Γκλέτσος: “Της αρέσουν τα αγόρια της κόρης μου. Καλόγρια θα την κάνω;”

February 13, 2024

“Προχωρημένος” πατέρας ο Απόστολος Γκλέτσος: “Της αρέσουν τα αγόρια της κόρης μου. Καλόγρια θα την κάνω;”


Διαφ.

Ο Απόστολος Γκλέτσος όταν είχε βρεθεί στην εκπομπή του Mega “Ελένη”, έκανε μία σπάνια αναφορά στην κόρη του, περιγράφοντας την όμορφη σχέση που έχει αναπτύξει με εκείνη στο πέρασμα του χρόνου.

Περήφανος ο Απόστολος Γκλέτσος για την κόρη του

Όπως είχε υπογραμμίσει ο ηθοποιός «κατουριέμαι πάνω μου. Όχι απλά μου μοιάζει είναι σαν να την έκανα μόνος μου. Η μαμά της είναι μια πανέμορφη γυναίκα, μελαχρινή, σκούρα. Η κόρη μου έχει το καλύτερο που θα μπορούσε να έχει, τον χαρακτήρα της. Ευτυχώς δεν έχει τίποτα από μένα. Μου κάνει συνήθως κριτική όταν είμαι μαζί της, που μου ξεφεύγει και περιαυτολογώ».

Η ικανοποίηση του Απόστολου Γκλέτσου για τη σχέση της κόρης του

Μάλιστα, ο Απόστολος Γκλέτσος χάρηκε πολύ όταν έμαθε για τη σχέση της κόρης του και όπως επεσήμανε «τι, θα την κάνω καλόγρια; Tης αρέσουν τα αγόρια και πολύ καλά κάνει. Και θα κλάψει και θα στενοχωρεθεί, και θα ερωτευτεί και θα φάει χυλόπιτα και θα δώσει χυλόπιτες. Αυτό που μου κάνει πολύ καλή εντύπωση είναι ότι έχει φίλους που είναι κολλητοί. Εμείς δεν ήμασταν έτσι κολλητοί. Μυστικό για την φίλη της δεν παίρνεις. Τα παιδιά σήμερα τα παραδέχομαι, είναι πιο στρέιτ. Ας πούμε στο σχολείο δε γλείφουν τους καθηγητές. Εμείς τους γλείφαμε. Εγώ ήμουν του 16 και έπαιρνα 18-19 από το γλείψιμο. Έγλειφα με πολύ ωραίο τρόπο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: