Απόλαυσαν τον ήλιο πατέρας και γιος: Ο Αλεξάνδρου βρήκε χρόνο και πήγε με τον μικρό Πάρη στην παιδική χαρά

February 15, 2024

Απόλαυσαν τον ήλιο πατέρας και γιος: Ο Αλεξάνδρου βρήκε χρόνο και πήγε με τον μικρό Πάρη στην παιδική χαρά


Διαφ.

Μια τρυφερή ανάρτηση με τον γιο του, Πάρη, έκανε την Τρίτη 13/2, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Τόσο ο ίδιος όσο και η Ιωάννα Τούνη, περνάνε όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με τον γιό τους, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πραγματοποιήσει οικογενειακές εκδρομές.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό είχαν βρεθεί με φίλους τους στη λίμνη Τσιβλού, που βρίσκεται στον Δήμο Αιγιαλείας του Νομού Αχαΐας, σε υψόμετρο 700 μέτρων περίπου, στις πλαγιές του Χελμού. Εκεί λοιπόν, η Ιωάννα απαθανάτισε τα τοπία και τις φυσικές ομορφιές, ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά στιγμιότυπα με εκείνη, τον Δημήτρη και τον Πάρη μερικά από τα οποία δημοσίευσε την Δευτέρα 12/2 στο instagram .

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον γιό του στην παιδική χαρά

Σήμερα λοιπόν, ο Δημήτρης Αλεξάνδου επέλεξε να περάσει το πρωινό με τον γιό του. Οι δυο τους επισκέφτηκαν τις κούνιες, όπου ο μικρός Πάρης απόλαυσε τον ήλιο και το παιχνίδι με την συντροφιά του μπαμπά του. «Καθημερινές μου γυμναστικές. Βόλτα και Άγιος ο Θεός, έχει τέλεια μέρα» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο στόρυ του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: