«Καλά, με την κόρη σου;»: Ο Τόνυ Δημητρίου απαντά «έξω από τα δόντια» για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του

February 16, 2024

«Καλά, με την κόρη σου;»: Ο Τόνυ Δημητρίου απαντά «έξω από τα δόντια» για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του


Διαφ.

Ο Τόνυ Δημητρίου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ζωή, στην διαφορά ηλικίας με την σύντροφο του, στα παιδιά του αλλά και στην Κύπρο.

«Είμαι αεικίνητος, βαριέμαι εύκολα και δεν παίρνω ποτέ το αμάξι, δεν αντέχω την καθυστέρηση. Με εξοργίζει η βλακεία, μπορώ να κάνω παρέα με έναν που κακό άνθρωπο, άλλα όχι με έναν βλάκα. Είμαι ο μεσαίος από τα αδέλφια μου και είμαι το πιο αλάνι», αναφέρει αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει: «Ήμουν έξι χρόνων όταν έγινε η εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και θυμάμαι τους βομβαρδισμούς. Όταν έπεφταν οι βόμβες μας έλεγε ψέματα ο πατέρας μου ότι αν τις ακούμε να σφυρίζουν είναι μακριά».

Η προσωπική ζωή του Τόνυ Δημητρίου: Έρωτας & Οικογένεια

Για την προσωπική του ζωή, ο Τόνυ Δημητρίου αναφέρει: «Ο έρωτας είναι παροδική τρέλα που θεραπεύεται με τον γάμο. Όλες μου οι μεγάλες σχέσεις ήταν “ψυχικός” γάμος. Είμαι ενάμιση χρόνο με τη σύντροφο μου και θεωρώ ότι είμαι παντρεμένος. Γνώρισα τη σύντροφο μου σε μία σειρά και μετά συναντηθήκαμε στο θέατρο άλλα δεν μιλήσαμε, μόνο μου χαμογέλαγε. Φλέρταρα τη σύντροφο μου άλλα δεν έγινε κάτι, ήταν κάπου άλλου. Έκανα πρόταση στη σύντροφό μου, Στεφανία, μέσα από το Instagram να πάμε μαζί σε μία πρεμιέρα. Αυτό που με εκνευρίζει στη Στεφανία είναι ότι είναι ισχυρογνώμων. Πολλές φορές λέω στη Στεφανία “έχεις δίκιο, άλλα δεν είσαι κι ο Φρόιντ”» ενώ συμπληρώνει: «Σχολιάζουν την διάφορα ηλικίας με την Στεφανία και λένε “τι θέλει με τον πάππου”. Πολλοί μου γράφουν για τη διαφορά ηλικίας και με ρωτούν “καλά με την κόρη σου;”. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας μας από τη στιγμή που εμείς περνάμε καλά, γελάμε και διασκεδάζουμε. Το σεξ μπορούν όλοι να το βρουν, η σύντροφός μου με έχει πάει ένα βήμα παραπέρα σαν άνθρωπο».

Τόνυ Δημητρίου

Για μία δύσκολη στιγμή που πέρασε με τον αδερφό του, εξομολογείται: «Με πήρε η μάνα μου ότι ο αδερφός μου χτύπησε σε τροχαίο και δεν ξέραμε αν θα ζήσει κι εγώ έπρεπε να παίξω στην παράσταση, ήταν πολύ δύσκολο. Ο αδερφός μου έμεινε παραπληγικός άλλα τον θαυμάζω, σπούδασε, παντρεύτηκε δυο φορές, έκανε παιδί και ζει περισσότερο από όλους μας. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου άλλα μερικές φορές είμαι κάφρος, δεν με συμπαθώ καθόλου».

«Δεν ξέρω αν είμαι κάλος μπαμπάς, αυτό θα μου το πουν τα παιδιά μου όταν φτάσουν στα 35 τους. Ζω μακριά από τα παιδιά μου και η επικοινωνία μας είναι από το τηλέφωνο. Πολλές φορές δεν μου απαντούν, τους παίρνω δέκα φορές και μου απαντούν στις τρεις άλλα δεν στεναχωριέμαι, εγώ είμαι πάντα εκεί αν θέλουν κάτι. Έφτασε το tik tok της Στεφανίας 75.οοο.οοο προβολές σε έναν χρόνο», κατέληξε στην στήλη ψυχοθεραπεία του  Γιώργου Κρικοριάν ο Τόνυ Δημητρίου.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: