Ξεσπά ο Στάθης Αγγελόπουλος: «Ήμαρτον, υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα από το να ασχολούμαστε όλη μέρα με τους γκέι»

February 17, 2024

Ξεσπά ο Στάθης Αγγελόπουλος: «Ήμαρτον, υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα από το να ασχολούμαστε όλη μέρα με τους γκέι»


Διαφ.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Πρωινό”, μίλησε για την περιπέτεια υγείας της Ζωζώς Ζαπουντζάκη, για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο από τα ομόφυλα ζευγάρια και τις πρωινές εκπομπές.

Για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο τραγουδιστής υπογράμμισε «ξαφνιάστηκα διότι εγώ είδα στη σκηνή μια Ζωζώ Σαπουντζάκη πάρα πολύ όμορφη και πολύ δυναμική, οπότε δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη. Όταν κάναμε πρόβα αυτό που είχα παρατηρήσει είναι ότι ήταν πολύ αδύνατη. Εύχομαι να το ξεπεράσει γιατί η Ζωζώ είναι μια».

Ο Στάθης Αγγελόπουλος διαφωνεί με την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια

Όσον αφορά τον γάμο από τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Στάθης Αγγελόπουλος επεσήμανε «αυτά οι άνθρωποι που έχουν τη διαφορετικότητα, ό,τι κάνουν στο κρεβάτι τους, καλά κάνουν και το κάνουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση για την υιοθεσία παιδιών. Δεν συμφωνώ σε όλα. Το να παντρευτούν και να κάνουν ότι θέλουν στο κρεβάτι τους είναι οκ. Αλλά όσον αφορά τα παιδιά, υπάρχει το αρσενικό και το θηλυκό, αυτή είναι η φύση. Δεν μπορεί ένα παιδί να μεγαλώσει χωρίς τη μαμά, είναι αφύσικο. Έχουμε ασχοληθεί πάρα πολύ με τα ομόφυλα ζευγάρια, υπάρχουν άλλα προβλήματα στον ελληνικό λαό».

Η επίθεση του Στάθη Αγγελόπουλου στις πρωινές εκπομπές

Σχετικά με τις πρωινές εκπομπές, σημείωσε «όλοι εσείς εκεί στα πρωινάδικα, ήμαρτον. Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα, από το να ασχολούμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους γκέι. Του αγαπάμε, τους στηρίζουμε, έχω φίλους γκέι, αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα. Ας σταματήσει όλο αυτό».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: