Προκάλεσε πανικό, τους έβρισε όλους: Χαμός στο «Πρωινό» με τον Πατέρα Σεραφείμ, τον Γιώργο Λιάγκα & τους καλεσμένους του

February 17, 2024

Προκάλεσε πανικό, τους έβρισε όλους: Χαμός στο «Πρωινό» με τον Πατέρα Σεραφείμ, τον Γιώργο Λιάγκα & τους καλεσμένους του


Διαφ.

Πανικός επικράτησε στην εκπομπή “Πρωινό”, ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα, τον Πέτρο Τατσόπουλο, τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο και τον πατέρα Σεραφείμ.

Τον πανικό προκάλεσε ο πατέρας Σεραφείμ στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

Αρχικά, ο πατέρας Σεραφείμ υπογράμμισε, απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιάγκα, ότι «σκέφτηκα ότι ο Άγιος Πορφύριος πήγε στο πορνείο, άρα το να κάνω εγώ τον μαϊντανό σε μια τηλεοπτική εκπομπή τι μπορεί να είναι μπροστά σε εκείνο. Οπότε, φίλησα το γόνατο του Αγίου Χαραλάμπους που φιλοξενούμε στον ναό μας για 10 μέρες από το Άγιο Όρος, το φίλησα θερμά το πρωί που το έβαλα για προσκύνηση στον λαό και ήρθα κοντά σας».

Για τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο επεσήμανε «νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα που βρίσκομαι κοντά σας, στον χώρο στον οποίο περπατήσαμε και στεκόμαστε μαζί με τον άνθρωπο που τον γέννησε η ίδια μήτρα που γέννησε την Ηγουμένη Θεοδέκτη της Μονής Ανατολής», ενώ για τον Πέτρο Τατσόπουλο σημείωσε «δεν έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα, γιατί δεν βρέθηκε κάποιος εισαγγελέας όταν κάποιος προσέβαλε τη μητέρα μου, την αδελφή μου και σχεδόν όλες τις γυναίκες της Αττικής, να τον περιλάβει και να τον βάλει εκεί που έπρεπε. Πραγματικά νιώθω ενόχληση έως αηδίας που βρίσκομαι μαζί με αυτόν τον άνθρωπο».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε, λέγοντας «καλώ τον εισαγγελέα να δει ποιος είναι ο απατεώνας, ποιος κερδίζει από τα κόκαλα, ποιος κερδίζει από τα λείψανα. Έχετε χτίσει ένα κράτος απάτης, μια εκκλησία απάτης».

«Να θυμάστε ότι ζείτε επειδή κάποιοι προσευχήθηκαν για σας», τόνισε ο Πατέρας Σεραφείμ, με τον Πέτρο Τατσόπουλο να ανταπαντάει «ζω επειδή πέντε γιατροί επί πέντε ώρες προσπαθούσαν να με κρατήσουν ζωντανό».

Πανικός στο “Πρωινό” για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η κουβέντα συνεχίστηκε με τον διάλογο ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Πατέρα Σεραφείμ:

-Τον κοινωνικό νου διαθέτω πατέρα Σεραφείμ.

-Ωραία, αυξήστε τον.

-Προσπαθώ, είμαι σε καλό δρόμο.

-Εγώ έχω άλλο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή, να ρωτήσω ποιο είναι το πραγματικό όνομα της Άριας και αν προέρχεται από το Νεκταρία.

-Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.. Ήρθε να μας ειρωνευτεί ο Πατέρας Σεραφείμ, δεν το δέχομαι. Δεχτήκατε την πρόσκληση, μας είπατε και μπορντέλο.

-Σας μίλησα για τον Άγιο Πορφύριο, μην τα ισοπεδώνετε όλα.

-Ήρθατε να μας κάνετε πλακίτσα.

-Αν το θεωρείτε πλακίτσα, τότε παραιτηθείτε από αυτή τη θέση, γιατί δεν σας αξίζει. Φύγετε από αυτή τη θέση, βλάπτετε τον λαό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: