«Κόλαφος» ο Γρηγόρης Βαλιανάτος για Αλέξη Κούγια: «Ρώτησε κανείς τα παιδιά του αν ήθελαν να έχουν για πατέρα αυτόν;»

February 17, 2024

«Κόλαφος» ο Γρηγόρης Βαλιανάτος για Αλέξη Κούγια: «Ρώτησε κανείς τα παιδιά του αν ήθελαν να έχουν για πατέρα αυτόν;»


Διαφ.

Ο Γρηγόρης Βαλιανάτος δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Σπύρο Μπιμπίλα, με αφορμή την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Ειδικότερα, αμέσως μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο ακτιβιστής φιλοξενήθηκε σήμερα, Παρασκευή, στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα και αναφέρθηκαν σε όσα είπε ο ποινικολόγος στις κάμερες.

Ο Γρηγόρης Βαλιανάτος κατακεραυνώνει τον Αλέξη Κούγια

Όπως υπογράμμισε ο Γρηγόρης Βαλιανάτος «μου κάνει εντύπωση που μας προσφέρετε αυτή την ασχήμια αυτή την ημέρα χαράς. Θέλω να ρωτήσω τον κύριο Κούγια, που δε μας ακούει αυτή τη στιγμή… ρώτησε κανείς τα παιδιά του αν ήθελαν να είναι πατέρας τους αυτός; Μιλάμε εδώ και χαιρόμαστε και μας φέρνετε τον Κούγια».

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μπιμπίλας επεσήμανε «επειδή ασχολείται με εμένα, δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί του. Θα ασχοληθώ μαζί του στα δικαστήρια, που του έχω κάνει μια αγωγή για τις συνεχείς και απαξιωτικές προσβολές προς το πρόσωπό μου… Κανένα παιδί δεν ρωτήθηκε από ποιους θέλει να έρθει στον κόσμο».

Η σκληρή απάντηση του Γρηγόρη Βαλιανάτου στον Αλέξη Κούγια

«Λύσσαξε! Λύσσαξε! Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι τον κύριο Κούγια τον βγάζουν σήμερα οι εκπομπές πανηγυρικά για να ακούσει όλος ο κόσμος ότι έχασε… Έχασε το μίσος, έχασε η ασχήμια, έχασε η προσβολή, έχασε η υπερβολή, έχασαν τα τέρατα», κατέληξε ο Γρηγόρης Βαλιανάτος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: