Δυστυχώς, είναι αλήθεια: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Βάσω Λασκαράκη – Ξαφνικοί τίτλοι τέλους, τελικά, δεν κράτησε πολύ

February 17, 2024

Δυστυχώς, είναι αλήθεια: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Βάσω Λασκαράκη – Ξαφνικοί τίτλοι τέλους, τελικά, δεν κράτησε πολύ


Διαφ.

Στην εκπομπή «Fay’s Time» βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη, όπου μίλησε με την παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, για τα επαγγελματικά της βήματα.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την ολοκλήρωση των επεισοδίων του The Break, ενώ αποκάλυψε πως εξ’ αρχής είχαν συμφωνήσει ένα προκαθορισμένο αριθμό επεισοδίων.

«Από το 2009 μου γίνονται συνεχώς τηλεοπτικές προτάσεις. Το 2014 δέχτηκα πρόταση να παρουσιάσω το πρωινό στο Mega και λίγο καιρό μετά με τον Alpha. Αυτός φέτος ήταν κάτι πολύ διαφορετικό, πολύ κοντά σε εμένα και δέχτηκαν όλους τους φόβους που είχα πάνω σε αυτό. Είπαμε με την παραγωγή να το πάμε δοκιμαστικά», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Η Βάσω Λασκαράκη συνέχισε: «Όλα αυτά τα χρόνια με έχουν τιμήσει με πάρα πολλές προτάσεις και τους ευχαριστώ. Στο The Break τώρα ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκπομπών που είχαμε συμφωνήσει. Είχαμε κλείσει ένα μικρό κύκλο εκπομπών γιατί εγώ ήμουν φοβισμένη, παράλληλα συζητούσα και για ένα σήριαλ, το οποίο δεν θα γίνει και τώρα που φτάνω σιγά σιγά στον απολογισμό λέω “κοίταξε να δεις, δεν ήταν τόσο τρομακτικό. Μου άρεσαν πολύ οι κουβέντες με τους ανθρώπους, γνώρισα ανθρώπους τους οποίους δεν ήξερα. Έμαθα πέντε πράγματα, είχε ενδιαφέρον».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: