«Καταρρέει» το Survivor: Νέο Σοκ στον Άγιο Δομίνικο – Δηλnτηριάστηκε κι άλλος παίκτης, «ξεμένει» από φαβορί ο Ατζούν

February 17, 2024

«Καταρρέει» το Survivor: Νέο Σοκ στον Άγιο Δομίνικο – Δηλnτηριάστηκε κι άλλος παίκτης, «ξεμένει» από φαβορί ο Ατζούν


Διαφ.

Στον Άγιο Δομίνικο αυτό τον καιρό οι δηλητηριάσεις και τα θέματα υγείας δίνουν και παίρνουν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ένας εκ των παικτών δηλητηριάστηκε.

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες δύο εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο μέχρι στιγμής μετράμε δύο αποχωρήσεις παικτών. Ο ένας εξαιτίας μίας δηλητηρίασης που έπαθε ενώ ο δεύτερος λόγω μίας επιπλοκής που παρουσίασε εξαιτίας του εμβολίου. Φήμες λένε πως υπάρχει πιθανότητα να έρθει αντιμέτωπος με δηλητηρίαση και ένας τρίτος παίκτης.

Οι πληροφορίες λένε, πως ο παίκτης έπαθε δηλητηρίαση από κάτι που βρήκε και κατανάλωσε στο δάσος. Με αποτέλεσμα να πρηστεί και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο της περιοχής. Η αντίδραση βέβαια, στην θεραπεία των γιατρών ήταν άμεση και ο παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του στο Survivor.

Μήπως όμως τίθεται θέμα αποχώρησης;

Τα πάντα είναι ανοικτά, αφού πληροφορίες μας αναφέρουν πως βρίσκεται σε σοκ και κατάλαβε πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που συνέβη. Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του συγκεκριμένου παίκτη στον Άγιο Δομίνικο! Επομένως, δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα επεισόδια να έχουμε αναγκαστική αποχώρηση από το reliaty επιβίωσης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: