Τούμπα όλα με τη Σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα: Έρχεται «ηφαιστειακή» έκρηξη σε σχέσεις και οικονομικά για 4 Ζώδια

February 17, 2024

Τούμπα όλα με τη Σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα: Έρχεται «ηφαιστειακή» έκρηξη σε σχέσεις και οικονομικά για 4 Ζώδια


Διαφ.

Από τις 17.02.2024 η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου θα συναντήσει για πρώτη φορά τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο. Η συνάντηση αυτή ενδέχεται να φέρει προκλήσεις κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) αλλά και σε όσους έχουν τον ωροσκόπο τους  στις πρώτες μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Οι ερωτικές σχέσεις βρίσκονται στα άκρα

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε ένα ζώδιο του αέρα αγαπά την ανεξαρτησία και την ελευθερία της στις σχέσεις. Όλα ως εδώ είναι καλά, μέχρι τη στιγμή που θα εισέλθει στον κάτω κόσμο του Πλούτωνα. Εδώ χάνεται η πολιτισμένη πλευρά των σχέσεων, αφού κυριευόμαστε από πρωτόγονα ένστικτα και ερχόμαστε αντιμέτωποι με την πιο σκοτεινή πλευρά της ύπαρξης μας. Τα συναισθήματα που βιώνουμε σε περιόδους Αφροδίτης – Πλούτωνα, μπορεί προηγουμένως να μην γνωρίζαμε ότι τα είχαμε. Η απόλαυση και ο πόνος, η αγάπη και το μίσος χωρίζονται από μια πολύ λεπτή γραμμή. Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης που θυμίζει ηφαιστειακή έκρηξη, βρισκόμαστε στα άκρα και οι σχέσεις είναι πάγος ή λάβα και σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να έχουμε ήρεμες και ισορροπημένες καταστάσεις, ούτε μπορούμε να συμβιβαστούμε με κάτι επιφανειακό και ανάλαφρο.

Έντονη σεξουαλική διάθεση

Η σεξουαλική διάθεση κορυφώνεται και πολλοί μπορεί να βιώσουν παθιασμένες και έντονα σεξουαλικές στιγμές με το ταίρι τους ή να νιώσουν την ανάγκη να κάνουν μια εξομολόγηση από τα βάθη της ψυχής τους. Ενώ λοιπόν θέλουμε πάση θυσία να έρθουμε κοντά στον άλλον, θα το κάνουμε χρησιμοποιώντας υπόγειους τρόπους ή χειριστικές συμπεριφορές. Οι σκηνές ζηλοτυπίας, οι εμμονές και τα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας θα είναι τώρα στα φόρτε τους, ενώ άλλοι μπορεί να επιλέξουν να απομονωθούν και να απομακρύνουν ανθρώπους από κοντά τους γιατί με αυτό τον τρόπο αποφεύγουν τον πόνο και την απογοήτευση και θεωρούν ότι διατηρούν τον έλεγχο της ζωής τους. Θα πρέπει όμως να κατανοήσουμε πως όλα αυτά πηγάζουν από έναν ανεξέλεγκτο και κατακλυσμιαίο φόβο απόρριψης, εγκατάλειψης ή προδοσίας που πολλές φορές δεν έχει λογική βάση. Ακόμα κι αν έχουμε κατακτήσει τον άλλον, μπορεί να μας βασανίζουν οι υποψίες, οι δεύτερες σκέψεις και οι αμφιβολίες. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε την ανάγκη για εκδίκηση ή να οδηγηθούμε σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές, οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα τον όλεθρο εάν αφεθούμε ολοκληρωτικά σε αυτές.

Ζήλια, ανασφάλεια & συγκρούσεις

Γύρω από εκείνες τις ημέρες που η Αφροδίτη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα, θα μοιάζει σαν να ερχόμαστε σε σύγκρουση με τον άλλον ώστε να δούμε ποιος από τους δύο είναι πιο ισχυρός και ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Στην πραγματικότητα όμως, ο καθένας παλεύει τελικά με τον ίδιο του τον εαυτό και τους δικούς του δαίμονες. Είναι πιθανό να βιώσουμε απώλειες, προδοσία ή να έρθουμε αντιμέτωποι με καταστάσεις που μας υπερβαίνουν και δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να τις αλλάξουμε και εκεί είναι που ίσως συνειδητοποιήσουμε ότι ο έλεγχος της ζωής και των σχέσεων είναι απλώς μια ψευδαίσθηση. Ίσως τα άτομα που έλκουμε τώρα, για κάποιο λόγο να μην είναι διαθέσιμα συναισθηματικά, ίσως επειδή είναι κλειστοί σαν άνθρωποι με φοβίες και ανασφάλειες και δυσκολεύονται να ανοιχτούν και να έρθουν σε επαφή με τα συναισθήματα τους. Από την άλλη όμως, μπορεί να βγάζουν σε εμάς τον πιο σκοτεινό και ακραίο εαυτό μας και να μην ξέρουμε πως να διαχειριστούμε την όλη κατάσταση. Και όσο ο άλλος αντιστέκεται και κρατάει απόσταση, τόσο εμείς θα προσπαθούμε να τον φέρουμε στα μέτρα μας, να τον βγάλουμε από τα σκοτάδια στο φως και τελικά να τον υποτάξουμε. Εδώ θριαμβεύουν οι μυστικοί και οι παράνομοι έρωτες και οι σχέσεις που μας οδηγούν σε ακρότητες και μας κάνουν να μην αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας.

Αλλαγή & Χρήμα

Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, μετά από μια τέτοια όψη, τίποτα δεν θα είναι όπως ήταν πριν και θα αλλάξουμε τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους. Ακόμα κι αν οδηγηθούμε στο μηδέν, ο Πλούτωνας φημίζεται για την ικανότητα του να γκρεμίζει το παλιό για να κάνει χώρο στο καινούργιο. Όσο δύσκολες και κρίσιμες κι αν είναι οι στιγμές που θα βιώσουμε, θα βρούμε τη δύναμη να αναγεννηθούμε από τη στάχτη μας και να δώσουμε μάχες εκ νέου με οδηγό τη γνώση που αποκομίσαμε.

Επιπλέον, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως και οι δύο πλανήτες σχετίζονται με τον πλούτο και το χρήμα. Μπορεί λοιπόν να υπάρξουν έσοδα και κέρδη κάτω από αυτή την επιρροή ή να χρειαστεί να πάρετε μια δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, αφού κάποιοι από εσάς θα βρεθείτε μπροστά σε ένα σταυροδρόμι. Ακολουθήστε το ένστικτο σας και μην μένετε προσκολλημένοι σε σχέσεις και συνεργασίες που ουσιαστικά έχουν τελειώσει και σας βλάπτουν.

Πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο από την Σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα;

Κριός

Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, σας δίνει τη δύναμη να κάνετε ριζικές αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να γνωρίσουν τώρα ένα άτομο το οποίο θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία και τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σας πορεία. Δώστε μεγάλη σημασία στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας καθώς η επιρροή τους θα είναι κομβική και θα σας διδάξουν πολλά για τον εαυτό σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να βιώσετε μια προδοσία από ένα φιλικό πρόσωπο ή απλώς να συνειδητοποιήσετε ποιοι είναι πραγματικά κοντά σας και ποιοι όχι. Οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποια από τα όνειρα και τους στόχους σας και να πάρετε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που είχατε έως τώρα. Καλείστε να βρείτε θεωρίες και ιδέες που σας παθιάζουν και να μείνετε μακριά από οτιδήποτε δεν σας ταιριάζει και δεν σας βοηθάει να εξελιχθείτε.

Ταύρος

Κάτω από την επιρροή της συνόδου Αφροδίτης – Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, ο τομέας της καριέρας γίνεται ένα πεδίο μάχης. Το να ανεβείτε κοινωνικά και να επιτύχετε τους υψηλούς σας στόχους αποτελεί κατά κάποιο τρόπο ζήτημα ζωής και θανάτου. Πρέπει λοιπόν πάση θυσία να αποδείξετε την αξία σας στους συνεργάτες σας αλλά κυρίως στους ανωτέρους σας και δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε κάθε μέσο για να πάρετε αυτό που θέλετε. Άλλωστε θα σας δοθεί η ικανότητα να ασκήσετε μεγάλη επιρροή στους γύρω σας και να τους πάρετε με το μέρος σας. Είναι βέβαιο ότι κάτι αλλάζει στα επαγγελματικά σας, στην κοινωνική σας εικόνα ή στους στόχους σας και πρέπει να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν σας ωφελεί προκειμένου να εξελιχθείτε. Ωστόσο, μπορεί να αισθανθείτε ότι κάποια άτομα από τον επαγγελματικό χώρο προσπαθούν να σας σαμποτάρουν διότι σας ζηλεύουν ή νιώθουν ότι απειλούνται από εσάς. Αξιοποιήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πάθος και την δύναμη που έχετε τώρα στα χέρια σας και μην πέσετε στην παγίδα να εμπλακείτε μέσα σε ψυχοφθόρα παιχνίδια εξουσίας τα οποία θα είναι καταστροφικά για την εικόνα σας.

Δίδιμοι

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, έρχεται για να αλλάξει ριζικά την κοσμοθεωρία σας και τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις γύρω σας. Κάποιες εμπειρίες που θα βιώσετε τώρα θα είναι τόσο ισχυρές που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε κάποιες από τις απόψεις και τα πιστεύω που είχατε έως τώρα. Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης υπάρχει μια επιτακτική ανάγκη να παθιαστείτε με ένα νέο όραμα το οποίο θα δώσει νόημα στη ζωή σας και να κάνετε σχέδια για το μέλλον κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους οι οποίοι θα σας παρασύρουν σε ένα διαφορετικό τρόπος σκέψης και φιλοσοφία ζωής ή να κάνετε ένα ταξίδι το οποίο θα ανοίξει τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Κάποιοι άλλοι μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε κατεύθυνση σπουδών και να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας προσφέρει περισσότερη ευχαρίστηση. Η επιρροή που ασκείτε τώρα στο μυαλό των γύρω σας θα είναι πολύ ισχυρή, επομένως εκμεταλλευτείτε την για να προωθήσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας.

Καρκίνος

Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου έρχεται για να γεμίσει πάθος, ένταση και σεξουαλικότητα τη σχέση σας με το σύντροφο σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας και δεν αποκλείεται μάλιστα να προσπαθήσετε να επιβληθείτε στον άλλον και να ασκήσετε εξουσία πάνω του. Θα βιώσετε κρίσεις μέσα στις σχέσεις σας κάτω από αυτή την επιρροή και θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να σκεφτείτε αντικειμενικά. Μπορεί κάποιοι από εσάς να φτάσετε στο σημείο εμμονής και να κάνετε έντονες σκηνές ζηλοτυπίας. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σας παρασύρουν σε σκοτεινά μονοπάτια και σε συμπεριφορές οι οποίες θα είναι καταστροφικές για τις σχέσεις σας. Μυστικοί έρωτες και κρυφές σχέσεις μπορεί τώρα να λήξουν ή να περάσουν μέσα από μια κρίση. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά θέματα, νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια και θα έρθετε αντιμέτωποι με γεγονότα τα οποία θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεστε κληρονομικά, φορολογικά ζητήματα ή χρήματα που αφορούν το σύντροφο σας.

Λέων

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει ριζικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ίσως κάποια πολύ δυναμικά γεγονότα να σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε ότι έχει έρθει η ώρα να αφήσετε πίσω σας ανθρώπους οι οποίοι δεν σας προσφέρουν ευχαρίστηση και να κάνετε χώρο για κάτι νέο στη ζωή σας. Αν παραμείνετε σε καταστάσεις μόνο και μόνο από φόβο και ανασφάλεια, τότε είναι πολύ πιθανό στην πορεία να έρθετε αντιμέτωποι με ακραίες και τοξικές συμπεριφορές οι οποίες θα σας προβληματίσουν. Οι σχέσεις σας τώρα είναι ένα πεδίο μάχης μέσα στο οποίο ένας από τους δύο προσπαθεί να επικρατήσει και να αποκτήσει τον έλεγχο. Ίσως κάτω από αυτή την επιρροή να έλκετε άτομα τα οποία είναι κτητικά, χειριστικά και εμμονικά ή σας καταπιέζουν με κάποιο τρόπο, ενώ κάποιοι άλλοι θα γνωρίσετε ανθρώπους οι οποίοι θα μεταμορφώσουν τη ζωή σας και θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας. Δώστε μεγάλη σημασία σε όσους έχετε δίπλα σας αυτές τις ημέρες καθώς θα μάθετε πολλά για τον ίδιο σας τον εαυτό.

Παρθένος

Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι πολύ πιθανό να σας βάλει σε μια διαδικασία να κινηθείτε πιο υπόγεια και παρασκηνιακά προκειμένου να ισχυροποιήσετε τη θέση σας μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και να ασκήσετε μεγαλύτερη επίδραση στους γύρω σας. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα περάσουν κρίσεις οι οποίες θα φέρουν ριζικές αλλαγές και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αλλάξουν χώρο εργασίας ή αντικείμενο απασχόλησης. Ό,τι κάνετε είναι σημαντικό να το κάνετε με πάθος και να μην βυθίζεστε σε μια ρουτίνα η οποία δεν σας βοηθάει να εξελιχθείτε. Θα πρέπει να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και με όσα προσφέρετε γύρω σας και να μην αφήνετε τις ανασφάλειες και τον φόβο κριτικής να σας κρατήσουν πίσω. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να αλλάξετε εντελώς την καθημερινότητα σας, να εντάξετε νέες δραστηριότητες στο πρόγραμμα σας και γενικώς να υιοθετήσετε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής από αυτόν που είχατε έως τώρα.

Ζυγός

Με την σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα βιώσετε μεγάλα πάθη, έξαψη και έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης, θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε κοντά με τον άλλον και να εκφράσετε τον έρωτα σας και τα βαθιά σας συναισθήματα προς αυτόν. Ταυτόχρονα όμως, θέλετε να έχετε εσείς τον έλεγχο και το πάνω χέρι στη σχέση με το σύντροφο ή με τα παιδιά σας σας και δεν θα συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από αυτό, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και κρίσεις ανάμεσα σας. Έχετε την ακατανίκητη ανάγκη να είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του άλλου και σας κυριεύει ο φόβος της απόρριψης και της προδοσίας. Μπορεί να γίνετε εμμονικοί, κτητικοί και να κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας καθώς θα είναι δύσκολο να ελέγξετε τα πάθη σας και την ένταση των συναισθημάτων σας. Εάν εμπλέκεστε σε δημιουργικές δραστηριότητες, μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σας εμποδίσουν να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να βγάλετε τον πραγματικό σας εαυτό. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πάθος που σας χαρίζει αυτή η όψη αλλά χωρίς να επιτρέπετε στην σκοτεινή πλευρά σας να σας κυριεύσει.

Σκορπιός

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει αλλαγές και κρίσεις μέσα στην οικογένεια και στο χώρο του σπιτιού. Μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή μια συγκατοίκηση είναι μέσα στα πιθανά σενάρια αφού θα νιώσετε ότι έχετε φτάσει σε ένα οριακό σημείο και κάτι πρέπει να αλλάξει. Θα αισθανθείτε την ανάγκη να εμβαθύνετε στις σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα και τους οικείους σας, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν ρήξεις και εντάσεις, ειδικά εάν κάποιος προσπαθήσει να επιβληθεί και να χειραγωγήσει τον άλλον. Είναι πολύ σημαντικό κάτω από αυτή την επιρροή να αποβάλλετε από τη ζωή σας συμπεριφορές που σας βλάπτουν και να κάνετε ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα μέσα σας. Αυτή η όψη σε εσάς λειτουργεί σε ένα πιο ψυχολογικό επίπεδο και σας καλεί να εστιάσετε στα συναισθήματα σας και να δείτε τι είναι αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας. Μην εστιάζετε σε παρελθοντικές ή αδιέξοδες καταστάσεις που σας προκαλούν πόνο και μην επιμένετε σε κάτι ή κάποιον που σας έχει δείξει ξεκάθαρα ότι δεν έχει θέση στη ζωή σας.

Τοξότης

Η σύνοδος που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας χαρίσει την ικανότητα να πείσετε τους άλλους και να τους φέρετε κοντά στο δικό σας τρόπο σκέψης. Κάτω από αυτή την όψη θα ασκείτε μεγάλη επιρροή στους γύρω σας και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε βαθιές αλήθειες, ακόμα κι αν είναι δύσκολες και πονάνε. Κάποιοι από εσάς βρίσκεστε σε μια φάση που αμφισβητείτε όλα όσα ήδη γνωρίζετε και αναθεωρείτε τις απόψεις σας ή είστε πολύ επιφυλακτικοί απέναντι σε νέα δεδομένα και πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθείτε να φτάσετε στη ρίζα του κάθε ζητήματος και όχι να μένετε μόνο στην επιφάνεια. Γι’ αυτό τον λόγο σας ενδιαφέρουν οι βαθιές επαφές με τους γύρω σας και δεν θα έχετε την διάθεση να εμπλακείτε σε επιφανειακές συζητήσεις. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να παθιαστείτε υπερβολικά με τις απόψεις και τις ιδέες σας, με αποτέλεσμα να έρθετε σε ρήξη με όποιον έχει διαφορετική οπτική από εσάς. Από την άλλη, ίσως κάποιοι από εσάς να γίνετε εξαιρετικά μυστικοπαθείς τώρα και να μην επιθυμείτε να αποκαλύψετε πράγματα για τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το μέτρο και την ισορροπία και να μην επιτρέψετε εμμονές και αρνητικές σκέψεις να σας κατακλύσουν.

Αιγόκερως

Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει μεταρρυθμίσεις στα οικονομικά σας ζητήματα και θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε το χρήμα και τα υλικά αποκτήματα. Θα γίνετε αρκετά κτητικοί και εμμονικοί με όσα βρίσκονται στην ιδιοκτησία σας και ίσως να δυσκολευτείτε να αποχωριστείτε κάτι το οποίο είχε σταθερή παρουσία στην καθημερινότητα σας και σας προσφέρει ασφάλεια. Η διαδικασία της απώλειας είναι εκείνη που θα σας φέρει αντιμέτωπους με μεγάλες αλήθειες σχετικά με τον εαυτό σας και την προσωπική σας αξία, επομένως μην φοβηθείτε να αφήσετε κάτι το οποίο δεν έχει πλέον θέση στη ζωή σας. Ίσως κάποιοι από εσάς να έρθουν αντιμέτωποι με κρίσιμες αποφάσεις σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και εάν διαχειριστείτε σωστά τις καταστάσεις να έχετε σημαντικά έσοδα και κέρδη ή να βρείτε τρόπο να αξιοποιήσετε ένα ταλέντο σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μέσα στις σχέσεις σας καθώς μπορεί να γίνετε εξαιρετικά κτητικοί απέναντι στο σύντροφο σας και να μην δέχεστε να συμβιβαστείτε.

Υδροχόος

Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο δικό σας ζώδιο και θα σας δώσει την δυνατότητα να αναδείξετε την υπεροχή και τη δύναμη σας. Θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας, τόσο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Εάν αντιμετωπίσετε δυσκολίες ή κάποιος προσπαθήσει να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια και τις πρωτοβουλίες σας, τότε θα δώσετε μάχη για να ισχυροποιήσετε τη θέση σας και να μην χάσετε τα κεκτημένα σας. Εάν κάποιος σας κρατάει πίσω και δεν σας επιτρέπει να εκφράσετε τον πραγματικό σας εαυτό και να εξελιχθείτε, τότε μπορεί να κόψετε οριστικά δεσμούς μαζί του και να ακολουθήσετε τη δική σας πορεία. Οι μέτριες και οι επιφανειακές σχέσεις δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα και χρειάζεστε ένταση και πάθος σε ό,τι καινούργιο ξεκινάτε τώρα. Η όψη αυτή φέρνει ριζικές αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις και δεν αποκλείεται να σας φέρει αντιμέτωπους με ανθρώπους οι οποίοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και θα σας μεταμορφώσουν. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις εμμονές και μείνετε μακριά από αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και εκμεταλλευτείτε την δύναμη που έχετε προς όφελος σας.

Ιχθύες

Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στο ζώδιο Υδροχόου σας βάζει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να κάνετε την αυτοκριτική σας προκειμένου να εξετάσετε όλα όσα έγιναν στο παρελθόν και τι λάθος κινήσεις κάνατε. Όλα αυτά βέβαια δεν πρέπει να σας γεμίσουν με ενοχές ή αρνητικές σκέψεις, αλλά αντιθέτως καλείστε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα μέσα σας και να βρείτε την εσωτερική δύναμη να απαλλαγείτε από τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις που σας βαραίνουν. Όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εύκολη για εσάς καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με βαθιά συναισθήματα που είχατε καλά κρυμμένα καθώς και ανασφάλειες και φοβίες που μπορεί να βάζουν φρένο στην προσωπική σας εξέλιξη. Είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε κατάματα πλέον όλα αυτά τα φαντάσματα του παρελθόντος και να αποφασίσετε τι θέλετε να κρατήσετε και τι πρέπει να αποβάλλετε από τη ζωή σας. Είναι πολύ πιθανό τώρα να μην ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας στους άλλους και να προτιμήσετε να δράσετε πιο υπόγεια και παρασκηνιακά. Κάντε αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε περισσότερο ασφαλείς, αλλά χωρίς να επιτρέψετε σε παράλογες φοβίες να σας απομονώσουν εντελώς από τον περίγυρο σας. Είναι σημαντικό να δώσετε τέλος σε επιφανειακές καταστάσεις και να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που σας παθιάζει και σας δίνει την εσωτερική δύναμη να συνεχίσετε την πορεία σας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: