Ολόκληρο κάστρο με 7 υπνοδωμάτια και 8 μπάνια: Αυτό είναι το «παλάτι» της οικογένειας Καρνέση που πωλείται στην Εκάλη

February 17, 2024

Ολόκληρο κάστρο με 7 υπνοδωμάτια και 8 μπάνια: Αυτό είναι το «παλάτι» της οικογένειας Καρνέση που πωλείται στην Εκάλη


Διαφ.

Το κάστρο της οικογένειας Καρνέση, στην Εκάλη, βρίσκεται μακριά από την πόλη και τη θάλασσα, μέσα στο πράσινο, σε μία αχανή έκταση.

Εξωτερικά έχει μία πανύψηλη, πέτρινη περίφραξη, με κάμερες ασφαλείας για τον έλεγχο της περιοχής και μια σιδερένια πόρτα, ενώ πίσω από την πυκνή φυλλωσιά, το καλοφροντισμένο γκαζόν, τους θάμνους και τα δέντρα, διακρίνονται κτίσματα.

Τα προς πώληση ακίνητα κάστρο της οικογένειας Καρνέση

Περίπου 800 τμ φέρονται να είναι ακόμα και σήμερα διαθέσιμα για πώληση από τους Καρνέσηδες, σε δύο ξεχωριστές κατοικίες.

To ένα ακίνητο είναι μεζονέτα 200 τμ, με ασανσέρ και 3 υπνοδωμάτια στην τιμή των 350.000€, ενώ το άλλο είναι μεζονέτα 585 τμ, με 7 υπνοδωμάτια και 8 WC στην τιμή των 1.400.000€.

Από τις φωτογραφίες των ακινήτων αποδεικνύεται πως καιρό τα σπίτια δεν έχουν κατοικηθεί.

Το τζάκι στο επιβλητικό σαλόνι με τις καμάρες και το δεύτερο σαλόνι με άλλο τζάκι και θέα στον κήπο, η κουζίνα άρτια εξοπλισμένη και η εσωτερική σκάλα, οδηγεί στα υπνοδωμάτια.

Ο Σπύρος Καρνέσης έμενε στο κάστρο της οικογένειας Καρνέση, αλλά πλέον το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ήταν στο εξωτερικό.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «Live News», τα ποσά για τον απλήρωτο ΕΝΦΙΑ έφταναν σε αστρονομικά νούμερα, ενώ οι ελληνικές Μαλδίβες έφτασαν ως τον πλειστηριασμό, αλλά τα καταραμένα κατά πολλούς νησιά έμειναν στα αζήτητα.

Το κάστρο της οικογένειας Καρνέση στην Εκάλη

Εξάλλου, η εφοπλιστική οικογένεια διατηρούσε ακόμη μία έπαυλη, στο Λουτράκι, την οποία, πληροφορίες αναφέρουν ότι, είχε αγοραστεί από τον Προκόπη Καρνέση.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, η οικογένεια πήγαινε για πολλά χρόνια στο νησί και πάντα μαζί τους ήταν ο Άρης, ενώ τελευταία φορά που εθεάθη εκεί η οικογένεια ήταν λίγο πριν την πανδημία.

Πλέον, η συγκεκριμένη έπαυλη έχει πουληθεί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: