Ζητούν συνέχεια κι άλλα, τους νοιάζει μόνο ο εαυτός τους: Αυτά είναι τα 3 πιο άπληστα ζώδια, με διαφορά από τα υπόλοιπα

February 19, 2024

Ζητούν συνέχεια κι άλλα, τους νοιάζει μόνο ο εαυτός τους: Αυτά είναι τα 3 πιο άπληστα ζώδια, με διαφορά από τα υπόλοιπα


Διαφ.

Τα πιο άπληστα ζώδια που θα συναντήσεις γύρω σου είναι αυτά που έχουν έντονη ανάγκη για υλική ασφάλεια και επιτυχία. Αυτά τα ζώδια είναι αφοσιωμένα στην επίτευξη των στόχων τους και δεν διστάζουν να κυνηγήσουν τα πάντα για να τα καταφέρουν.

Τα ζώδια αυτά, όταν θέλουν πολύ να αποκτήσουν κάτι, συχνά ξεπερνούν τα όρια της απληστίας. Αυτό δεν τους κάνει βέβαια κακούς ανθρώπους. Αν και είναι κάτι περισσότερο από ικανοί να σε εξαντλήσουν σωματικά και ψυχικά, να ξέρεις ότι η απληστία τους έχει και ανταποδοτικές ιδιότητες.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο στο αστρολογικό ημερολόγιο, και ως εκ τούτου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το «βρέφος» του ζωδιακού. Όταν θέλει κάτι, θα παραμερίσει κάθε ίχνος συναισθήματος που έχει για να το επιτύχει. Όπως ένα παιδί, μπορεί να «ξεφύγει» εντελώς όταν δεν έχει αυτό που θέλει. Είναι γνωστός για την ανυπομονησία του και όταν κυνηγάει τα όνειρά του θα παραβλέψει όλες τις περιττές λεπτομέρειες, θα παρακάμψει τους άλλους που έκαναν το λάθος να βρεθούν στο δρόμο του και θα σπείρει «καταστροφές» γύρω του. Όταν στρέψει το βλέμμα του πάνω σε κάτι, όλες οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Δεν πρόκειται να σταματήσει, αν δεν πάρει αυτό που θέλει. Όλοι, όσοι ξέρετε έναν Κριό, θα το έχετε διαπιστώσει σίγουρα.

Αυτή η αδίστακτη ενέργειά του δεν είναι τόσο αρνητική όσο φαίνεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει η ζωή ενός Κριού, χωρίς να αφήσει τη σφραγίδα του στον κόσμο. Η ταχύτητα με την οποία κινείται δημιουργεί ηλεκτρισμό γύρω του και αν έχεις έναν Κριό στο πλάι σου, θα μετατρέψει τον κόσμο σου σε έναν κόσμο που πάντα θα ήθελες. Ωστόσο, αν τύχει να έχεις εσύ αυτό που θέλει να αποκτήσει, να είσαι βέβαιος/η ότι θα το διεκδικήσει.

ΛΕΩΝ

Δεν υπάρχει μέρος στο οποίο θα ήθελε να βρίσκεται περισσότερο ένας Λέων, από τη σκηνή, όπου το κοινό μπορεί να τον δει και να τον… δοξάσει! Στην πραγματικότητα, είναι ο τύπος που θα τα βάλει με άλλους που έχουν τις ίδιες βλέψεις, προκειμένου να φτάσει εκεί ψηλά. Ο Λέων πραγματικά ευδοκιμεί και δείχνει τον χαρισματικό εαυτό του, όταν όλα τα μάτια είναι στραμμένα επάνω του. Ενώ μερικοί άνθρωποι μπορεί να αποφεύγουν τις φωτογραφίες, ο Λέων θα πάρει την πιο σέξι στάση του και θα σπεύσει να… αποθανατιστεί! Δεν είναι ασυνήθιστο να ακούσεις ότι ένας Λέων «έκλεψε» τα φώτα της δημοσιότητας, παραγκωνίζοντας με «θράσος» και φυσική άνεση τον άλλον ή την άλλη που είχαν τον ίδιο σκοπό με εκείνον. Πράγματι, λειτουργεί έτσι, αλλά είναι κάτι που δεν μπορεί να το αποφύγει. Οδηγείται από το ένστικτό του και μάλλον δεν συνειδητοποιεί καν ότι το κάνει. Απλώς δεν μπορεί να κρατήσει τη… μεγαλοπρέπειά του για τον εαυτό του.

Αν σου έτυχε κάποια στιγμή, να χάσεις τη δόξα σου εξαιτίας ενός Λέοντα, ίσως να μην σε νοιάζει που η άπληστη ιδιοσυγκρασία του έχει και μια φωτεινή πλευρά. Όμως, όποτε ο Λέων κερδίζει κάτι, μοιράζεται πάντα τα κέρδη ή τον πλούτο που θα αποκτήσει. Όποτε τον επαινούν για κάτι, πάντα θα αναφέρει όσους τον βοήθησαν για να φτάσει εκεί που βρίσκεται. Απλώς του αρέσει να είναι αυτός που μιλάει. Αυτό είναι όλο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι σίγουρα το πιο μυστήριο ζώδιο της λίστας μας, και όλες οι εκφάνσεις της απληστίας του εκφράζονται τόσο αδιόρατα, που μπορεί και να μην τις προσέξεις ποτέ. Ένας Αιγόκερως θα εργαστεί μέχρι τελικής πτώσεως για να κατακτήσει τους στόχους του και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Θα περάσει από όλον τον πόνο και τα βασανιστήρια του κόσμου για να πάρει αυτό που θέλει. Το κουράγιο, το πείσμα και η υπομονή του είναι παροιμιώδη. Όσο πιο δύσκολο είναι κάτι, τόσο καλύτερα για τον Αιγόκερω, ο οποίος λατρεύει τις προκλήσεις. Μάλιστα, είναι απίστευτα κτητικός όταν τύχει να κερδίσει ένα βραβείο, ένα κύπελλο κ.λπ. Έχει δουλέψει τόσο σκληρά, πολύ πιο σκληρά από όσο μπορεί να κατανοήσει ένας μέσος άνθρωπος, που θα προτιμήσει να τον καταδικάσεις, αλλά δεν θα το μοιραστεί μαζί σου.

Παρόλο που η άπληστη ενέργεια του Αιγόκερω μπορεί να σε φρικάρει μερικές φορές, τουλάχιστον είναι άπληστος για πράγματα για τα οποία εργάστηκε σκληρά. Αυτό το ζώδιο δεν δέχεται ποτέ βοήθεια από τους άλλους. Είναι ανεξάρτητο και δεν βασίζεται σε κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό του για να πετύχει αυτά που θέλει. Συνηθίζει μάλιστα να απαιτεί από τους άλλους να έχουν το ίδιο επίπεδο εργασιακής ευσυνειδησίας και ηθικής. Για να λέμε και «του στραβού το δίκιο», μάλλον θα μπορούσες να διδαχθείς ένα-δυο πραγματάκια από τον Αιγόκερω.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: