Είναι 27 χρόνια παντρεμένοι, έχουν μία καλλονή κόρη: Ο “άγνωστος” σύζυγος της Υρώ Μανέ ζει μακριά από τα φώτα

February 19, 2024

Είναι 27 χρόνια παντρεμένοι, έχουν μία καλλονή κόρη: Ο “άγνωστος” σύζυγος της Υρώ Μανέ ζει μακριά από τα φώτα


Διαφ.

Η Υρώ Μανέ σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις σε κοσμικές εκδηλώσεις και κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φέτος, την απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά του OPEN, «Η δική μας οικογένεια», σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου και του Πάνου Κούτρα.

Υρώ Μανέ: Ο σύζυγος και η κόρη της είναι η μεγάλη της αδυναμία

Η Υρώ Μανέ είναι παντρεμένη από το 1997 με τον Τάσο Νταϊόγλου και έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Φαίδρα.

Η ηθοποιός έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την κόρη της, που είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. Η κούκλα Φαίδρα, που μοιάζει αρκετά στη μητέρα της, έχει σπουδάσει Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κλασικό και σύγχρονο χορό στη Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου.

Η Υρώ Μανέ, σε συνέντευξή της το 2021 στο «The 2night show» είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για την οικογένειά της.

«Θα ήταν τελείως διαφορετική η ζωή αν δεν υπήρχε η κόρη μου. Εκεί συμπυκνώνεται το άπαν. Έχω μια πορεία πολύ καλή, ο κόσμος με έχει τιμήσει με την αγάπη του, έχω ευτυχήσει που έκανα καλές δουλειές, αλλά όλα εκεί γυρίζουν. Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου και κλειδώνουν σκέψεις και αξίες, ανοίγονται άλλοι δρόμοι. Θα μου άρεσε πολύ να ακούσω τη λέξη “γιαγιά”. Η κόρη μου είναι 23 ετών, θα επιλέξει τι θα κάνει στη ζωή της εκείνη.

Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα θα ασχοληθεί με την τέχνη. Έβλεπα κι εγώ στα 4 της τι θέλει και την οδήγησα σε σχολή χορού και τώρα είναι και στο Πάντειο. Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό είχαν την ανάγκη να την υποστηρίξω. Δεν είχα και καμία σοβαρή πρόταση τότε. Δεν άφησα την καριέρα μου. Πήραν την πορεία τους τα πράγματα.», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Υρώ Μανέ.

Ενώ, για το σύζυγό της είχε αναφέρει: «Με τον άνδρα μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Με έχει αντέξει ο άνθρωπος γιατί η δουλειά που κάνω δεν είναι εύκολη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: