Το παραδέχτηκε ανοιχτά η Σίσσυ Χρηστίδου: «Εγώ, όταν έκανα τον πρώτο μου γιο, έπαθα σοκ με αυτό…»

February 19, 2024

Το παραδέχτηκε ανοιχτά η Σίσσυ Χρηστίδου: «Εγώ, όταν έκανα τον πρώτο μου γιο, έπαθα σοκ με αυτό…»


Διαφ.

Ένας άγριος επεισόδιο ξέσπασε ανάμεσα σε δύο οδηγούς στην περιοχή της Πέλλας το πρωί της Πέμπτης (15/2), με την ένταση να ανεβαίνει λόγω μιας διαφωνίας για την προτεραιότητα κυκλοφορίας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας οδηγός, ένας 33χρονος διανομέας από τα Γιαννιτσά της Πέλλας, επιχείρησε να προσπεράσει παράνομα το όχημα που οδηγούσε ένας 28χρονος από την Αλμωπία, με τον δεύτερο να του ζητάει το λόγο.

Στη συνέχεια, ο 28χρονος άσκησε σωματική βία κατά του 33χρονου, δαγκώνοντας και κόβοντας του το αυτί , με αποτέλεσμα ο τραυματίας να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γιαννιτσών όπου και νοσηλεύεται.

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα όσα είπε

Αξίζει να σημειωθεί πως, με αφορμή τον επεισοδιακό αυτό καβγά, η Σίσσυ Χρηστίδου εξέφρασε την άποψή της σχετικά με τα ευρύτερα προβλήματα που παρουσιάζονται στις υποδομές της χώρας μας. Ειδικότερα, επισήμανε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα κατά την κίνησή τους σε πεζοδρόμια, όπου τα δέντρα και άλλα εμπόδια περιορίζουν την πρόσβασή τους.

“Μέσα στα πεζοδρόμια υπάρχουν τα δέντρα. Με ποια λογική υπάρχουν τα δέντρα; Πάω εγώ με το καροτσάκι και θα πρέπει εγώ με το καροτσάκι να κατέβω στο δρόμο για να περάσω το κάθε δέντρο. Εγώ, όταν έκανα τον πρώτο μου γιο, έπαθα σοκ με αυτό. Σκέψου άνθρωποι που είναι σε αμαξίδια. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τους οδηγούς, έχει να κάνει με τη γενικότερη κατάσταση. Αυτό είναι τελείως Ελλάδα” είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: