“Την έχω ξεγράψει. Έφυγε από τα 13”: Ξεσπά ο πατέρας της 39χρονης Σεβαστής που ζει στα λαγούμια της Κορινθίας

February 20, 2024

“Την έχω ξεγράψει. Έφυγε από τα 13”: Ξεσπά ο πατέρας της 39χρονης Σεβαστής που ζει στα λαγούμια της Κορινθίας


Διαφ.

Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» πατέρας, που ζει μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία, με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απείθεια και παράβαση του νόμου για την υποχρεωτική εκπαίδευση των παιδιών.

«Δεν έχω κόρη, την ”ξέγραψα”. Τελείωσε. Λένε ότι τα έχει φέρει στη γιαγιά της (τα παιδιά). Δεν τα έχει φέρει (τα παιδιά). Είναι η ασφάλεια εδώ και ελέγχει» είπε στο Live News ο πατέρας της γυναίκας του 45χρονου.

«Έχει αναστατωθεί η ζωή μας. Δεν έχω καμία σχέση με την κόρη μου. Έχει φύγει από εδώ, από το σπίτι της, από την αγκαλιά των γονιών της από τα 13 (χρόνια της)» είπε η μητέρα της.

«Δέκα χρόνια, πόσα έχει φύγει από εδώ, δεν ξέραμε τίποτα. Λυπάμαι, στεναχωριέμαι για όλη την κατάσταση. Από το δεύτερο παιδί που είχε, είχε εξαφανιστεί. Δεν έχουμε νέα, δεν έχουμε τίποτα. Της πήρε τα μυαλά ο άλλος, μέχρι που κάναμε το πρώτο μωρό και το δεύτερο ήταν εδώ, μετά φύγανε. Έμεναν εδώ, μετά εξαφανίστηκαν, νύχτα, χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι. Παλαιοημερολογίτη τον γνωρίσαμε εμείς (τον 45χρονο)» δήλωσε ο θείος της Σεβαστής.

Δήλωσε πρώην Χρυσαυγίτης και πρωτοπαλίκαρο του Παναγιώταρου ο πατέρας

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 46χρονος πατέρας της οικογένειας, ο οποίος όπως έγινε γνωστό δουλεύει και μάλιστα με τηλεργασία ως δημοτικός υπάλληλος στην Εύβοια, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ζούσε μέχρι πρόσφατα στην Αθήνα και πως εργαζόταν εκεί.

Όπως ανέφερε μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν οργανωμένο μέλος της Χρυσής Αυγής στην Ηλιούπολη, στην περιοχή που έμενε και εργαζόταν, ενώ όπως ανέφερε ο ίδιος στους αστυνομικούς ήταν «πρωτοπαλίκαρο» του Ηλία Παναγιώταρου, φυλακισμένου στελέχους της ΧΑ.

Μάλιστα καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του να φύγει από την Αθήνα, φέρεται να έχει παίξει ένα επεισόδιο μεταξύ Χρυσαυγιτών και αναρχικών, στο οποίο ο ίδιος ξυλοκοπήθηκε άσχημα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: