“Ωραία είναι, αλλά..”: Η Μαρία Ηλιάκη τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, αλλά οι ακόλουθοί της αντέδρασαν

February 21, 2024
Ωραία είναι, αλλά…: Η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της, ωστόσο οι ακόλουθοί της αντέδρασαν.

Ωραία είναι, αλλά..: Η Μαρία Ηλιάκη τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, αλλά οι ακόλουθοί της αντέδρασαν


Διαφ.

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, η οποία της ταιριάζει πολύ και τη μικραίνει, ωστόσο, οι ακόλουθοί της είχαν διαφορετική άποψη.

Η παρουσιάστρια, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενημέρωσε τους ακόλουθούς της πως θα έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της, ώστε να ξεκινήσει ωραία και η εβδομάδα.

Ειδικότερα, σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με το νέο μακρύ bob cut χτένισμά της, υπογράμμισε ότι Είπα να υποδεχτώ την καινούργια εβδομάδα λίγο αλλιώς γιατί ως γνωστόν… τα μαλλιά την πληρώνουν πάντα.

Πως προτιμούν τη Μαρία Ηλιάκη οι ακόλουθοί της

Οι ακόλουθοί της, βλέποντας την αλλαγή της, αφενός επεσήμαναν ότι της πηγαίνει πολύ, αφετέρου έκαναν την δική τους αντιπρόταση, αφού την προτιμούν με το πολύ κοντό καρέ, που είχε υιοθετήσει κατά την περίοδο της καραντίνας.

Μαρία

width=897

width=925

Πώς διατηρούνται υγιή τα μαλλιά της Μαρίας Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη δεν χρησιμοποιεί μόνο το κατάλληλο σαμπουάν και conditioner, προκειμένου να διατηρεί υγιή και ενυδατωμένα τα μαλλιά της, αλλά φροντίζει να πηγαίνει και πολύ συχνά στο κομμωτήριο για να φρεσκάρει τις άκρες της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: