“Αυτό μου μείωσε την όρεξη”: Έτσι έχασε 13 κιλά σε μόλις 4 μήνες η Μαρία Ανδρούτσου, καμία σκληρή δίαιτα

February 21, 2024
Αυτό μείωσε την όρεξή μου: Έτσι, η Μαρία Ανδρούτσου έχασε 13 κιλά σε μόλις 4 μήνες, χωρίς να ακολουθήσει καμία αυστηρή δίαιτα.

Αυτό μου μείωσε την όρεξη: Έτσι έχασε 13 κιλά σε μόλις 4 μήνες η Μαρία Ανδρούτσου, καμία σκληρή δίαιτα


Διαφ.

Η Μαρία Ανδρούτσου, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τον ρόλο της Ξανθίππης στην σειρά Πενήντα- Πενήντα, μετά την απώλεια βάρους, διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί.

Ειδικότερα, η εμφάνιση της σήμερα, δεν έχει καμία σχέση με την τότε περίοδο, αφού η ηθοποιός έχει χάσει αρκετά κιλά, γυμνάζεται και πλέον κατέχει ένα αψεγάδιαστο κορμί.

Το μυστικό της Μαρίας Ανδρούτσου για απώλεια βάρους

Η ηθοποιός έχει αλλάξει τρόπο ζωής, τα τελευταία χρόνια και σε συνέντευξή της έχει αποκαλύψει το μυστικό με τον οποίο κατάφερε να αλλάξει το σώμα της και να χάσει το βάρος που ήθελε.

Έτσι έχασε 13 κιλά η Μαρία Ανδρούτσου

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά μερικοί δεν πιστεύουν στο βελονισμό. Εγώ το πιστεύω. Είναι μικρές βελόνες που σου βάζουν σε πολλά σημεία του σώματός σου, με αποτέλεσμα να σου μειώνεται η όρεξη. Δεν είναι ότι κάνεις δίαιτα. Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και δεν σκέφτεσαι πότε θα φας. Ξεκίνησα τον Σεπτέμβριο και τον Ιανουάριο όντως είχα χάσει δεκατρία κιλά από παντού, και κυρίως από την περιοχή της κοιλιάς. Μετά συνέχισα για συντήρηση να κάνω άλλους τέσσερις μήνες βελονισμό. Όταν ακολουθούσα ένα εντατικό πρόγραμμα, επισκεπτόμουν τον γιατρό μου τρεις φορές την εβδομάδα. Κάθε συνεδρία είχε διάρκεια 40 λεπτά. Ο γιατρός μού τοποθετούσε ειδικές βελόνες στα επίμαχα σημεία, δηλαδή στις περιοχές από όπου ήθελα να χάσω βάρος, μεταξύ των οποίων και στην κοιλιακή χώρα. Ο βελονισμός κάνει θαύματα στην κοιλιά, αφού χτυπά την πηγή του προβλήματος, συμβάλλοντας σημαντικά στη σύσφιξη των κοιλιακών μυών. Η θεραπεία με τον βελονισμού ήταν, βέβαια, συμπληρωματική, είχε υποστηρικτικό ρόλο στην όλη μου προσπάθεια. Προσωπικά το έβαλα σκοπό να χάσω κάποια κιλά, για να νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου και με το σώμα μου και επειδή είμαι αυστηρή σε ό,τι κάνω, το τήρησα. Και αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί.

Μαρία

width=756

width=800


Πηγή

Διαβάστε επίσης: