«Οδοστρωτήρας» η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατά του Τζέιμς Καφετζή: «Δεν μπορεί να είσαι τόσο…»

February 22, 2024

«Οδοστρωτήρας» η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατά του Τζέιμς Καφετζή: «Δεν μπορεί να είσαι τόσο…»


Διαφ.

Τα λόγια του Τζέιμς στο Συμβούλιο πλήγωσαν την Ασημίνα προσωπικά και έγινε χαμός. Ενώ και στις 2 καλύβες κύριο θέμα συζήτησης μετά ήταν τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ James και Ασημίνας.

Survivor: Κόλαφος η Ασημίνα με τον Τζέιμς

Η Ασημίνα χαρακτηριστικά δήλωσε: «Στο χθεσινό συμβούλιο υπήρχαν βαριές κατηγορίες από τον Τζέιμς προς εμένα, με τη χειρότερη να είναι αυτή για το πόσες φορές έχω βρεθεί στο παιχνίδι. Ο Τζέιμς λέει πως βρίσκομαι εδώ για τρίτη φορά, επειδή δεν μου αρέσει η ζωή μου έξω. Σαν να λέει ότι δεν μου αρέσει η ζωή μου, ότι δεν αγαπάω τους γονείς μου, δεν μου αρέσει που είμαι με τον σύντροφό μου κι έρχομαι εδώ μέσα που έχω πείνα, κακουχία, βρέχομαι, δεν κοιμάμαι, σπάω τα πόδια μου στους αγωνιστικούς χώρους. Κι εσύ θα μου κρίνεις του λόγους που είμαι εδώ, ενώ σε ρωτάω “γιατί είσαι εδώ Τζέιμς;” και μου λες “για να αγωνιστώ”; Και λίγο πριν έχεις πει στον Λιανό ότι “εγώ και να μην πόναγε το χέρι μου δεν θα αγωνιζόμουν” και να έχεις κάτσει με τον γιατρό, σαν να πίνεις καφέ και να βλέπεις με ύφος “α, παίζουν μωρέ τα παιδάκια κι εγώ κάθομαι εδώ πέρα”. Είσαι σε ανώτερη θέση από τους υπόλοιπους; Ο Τζέιμς έχει έρθει σε ένα παιχνίδι που είναι καθαρά ανταγωνιστικό, δεν το έχει καταλάβει και θέλει να κάνει αυτά τα θεατρινίστικα που έκανε το ’21. Εγώ προσωπικά δεν έχω να του απαντήσω κάτι, μου δείχνει ένα θέατρο. Δεν μπορεί να είσαι τόσο θέατρο»

«Η ομάδα μου δεν επηρεάζεται με τα λόγια του Τζέιμς. Είναι ένα κακό ριάλιτι αυτό που προσπαθεί ο Τζέιμς. Προσπαθεί να μας βάλει φιτιλιές δεξιά κι αριστερά μπας και καταφέρει κάτι και σίγουρα το να έρθεις σε αυτό το παιχνίδι είναι τελείως αγωνιστικό. Σε αυτό το παιχνίδι που είναι τέρμα ανταγωνιστικό δεν χωράνε θεατρινίστικα και πράγματα που προσβάλλουν τον άλλο. Είμαι κάθετη και ξεκάθαρη ότι δεν θα ξαναπιάσεις στο στόμα σου το ότι έφυγα από το σπίτι μου και στερούμαι τη μάνα μου, τον πατέρα μου, την αδερφή μου, τη γιαγιά μου, τον σύντροφό μου κι εσύ θα μου πεις ότι βρίσκομαι στο παιχνίδι και δεν μου αξίζει και βρίσκομαι στο παιχνίδι γιατί δεν μου αρέσει η ζωή μου έξω. Τι λες; Αλήθεια; Μακάρι να μπορούσα να κάνω αλλιώς και μακάρι να είχα μια επιχείρηση όπως εσύ και μακάρι να ξυπνούσα αλλιώς και να μου ήταν όλα ωραία και να μην είχα περάσει από δυσκολίες. Εγώ δυστυχώς, έχω κάνει όλες τις δουλειές ή μάλλον ευτυχώς, γιατί έγινα καλύτερος άνθρωπος».

Ενώ και ο Τζέιμς από την μεριά του δήλωσε:

«Το χθεσινό συμβούλιο γενικά ήταν λίγο περίεργο, κάποια σχόλιά μου δεν άρεσαν στην Ασημίνα, ειδικά όταν ανέφερα ότι απ’ όταν ήρθε η Σταυρούλα δεν τα πάει τόσο καλά αγωνιστικά. Αρπάχτηκε και ξεκίνησε έναν μονόλογο, ότι δεν της αρέσει η ζωή της έξω, εκεί πέταξα κι εγώ ένα αιχμηρό σχόλιο, ότι δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου το γύρισε ότι εγώ της είπα ότι δεν έχει ζωή έξω. Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ, ξέρω πώς δουλεύει το κόλπο. Θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν αυτό εναντίον μου αργότερα, αλλά όπως λέει ένας παλιός σοφός, όλα είναι κατεγραμμένα».

“Πυροβολεί” ακατάπαυστα η Ασημίνα τον James


Πηγή

Διαβάστε επίσης: