Είναι 90, παλεύει σαν 20άρα: Μαθεύτηκαν νωρίς το πρωί τα νέα για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη – Θα γίνει από ώρα σε ώρα

February 23, 2024

Είναι 90, παλεύει σαν 20άρα: Μαθεύτηκαν νωρίς το πρωί τα νέα για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη – Θα γίνει από ώρα σε ώρα


Διαφ.

Εξιτήριο παίρνει από ώρα σε ώρα η Ζωζώ Σαπουντζάκη από το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε για εννέα ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο image maker της ηθοποιού, Χάρης Αργυρός μίλησε στο Πρωινό και τόνισε ότι είναι στο δωμάτιο μαζί της, είναι ευδιάθετη και ετοιμαζόταν για την έξοδό της από το νοσοκομείο.

Εξιτήριο για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη

Μάλιστα, όπως ειπώθηκε, η Ζωζώ Σαπουντζάκη ευχαρίστησε τους γιατρούς της με ένα τραγούδι. Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει μόλις βγει και ο image maker είπε πως θέλει να ξεκουραστεί.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια μέσα από το νοσοκομείο, είχε μιλήσει στην Espresso και ξεκαθάρισε:

«Το έχω πει και σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, το λέω και τώρα, ότι καλύτερο από συγγενείς και οικογένειά μου είναι η Σταυρίνα (σ.σ. Ευστρατιάδη) και ο Χάρης (σ.σ. Αργυρός)! Οτιδήποτε άλλο ακούγεται και γράφεται δεν είναι αληθινό. Οι δημοσιεύσεις που σήμερα επαναλαμβάνονται αναφέρονται σε δηλώσεις που είχα κάνει 10 χρόνια πριν. Τον καιρό του Νώε! Από τότε έως σήμερα άλλαξαν πολλά και ήρθαν στα πράγματα τα πάνω κάτω. Όταν έκανα εκείνες τις δηλώσεις, δεν είχε καν καεί το σπίτι στην Κινέττα. Η ζωή μου ήταν διαφορετική και τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είχαν συμβεί. Αυτές τις ημέρες που βρέθηκα στο νοσοκομείο τα δύο μου αγαπημένα πρόσωπα, η Σταυρίνα και ο Χάρης, δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά μου. Ασφαλώς ο αγαπημένος της ζωής και της καρδιάς μου είναι ο Πύρρος μου. Με χαρά περιμένω τη στιγμή που θα επιστρέψω σπίτι μου και στην καθημερινότητά μου».

Και ξεκαθαρίζει:

«Καταρχάς δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή, είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους. Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή, δύο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Την Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου».

Τι είπε ο Χ. Αργυρός, image maker της Ζωζώς Σαπουντζάκη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: