«Ο άντρας μου ζητάει διαζύγιο επειδή μέθυσα στον γάμο μας και φίλησα με πάθος την κουμπάρα μου. Έχει δίκιο;»

February 23, 2024

«Ο άντρας μου ζητάει διαζύγιο επειδή μέθυσα στον γάμο μας και φίλησα με πάθος την κουμπάρα μου. Έχει δίκιο;»


Διαφ.

Σε απόγνωση βρίσκεται ένας άντρας που ντύθηκε γαμπρός πριν λίγο καιρό, γιατί την ημέρα του γάμου του η νύφη μέθυσε και άρχισε να φιλάει παθιασμένα την κουμπάρα, ενώ ζήτησε εξηγήσεις όταν εκείνος πήγε να τη σταματήσει.

Ο 24χρονος που αυτοπροσδιορίζεται ως αμφιφυλόφιλος, είχε μιλήσει ανοιχτά στη σύζυγο για τη σεξουαλικότητα του, ώστε να λύσουν τυχόν παρεξηγήσεις. Η ίδια ανέφερε πως είναι στρέιτ, όμως «της αρέσει να μεθάει και να φιλάει άλλες γυναίκες, επειδή έχει πλάκα». Σύμφωνα με τη Mirror, ο νεαρός ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόβλημα, αρκεί να μη συμβεί από τη στιγμή που είναι μαζί.

Εντούτοις, μέχρι να παντρευτούν, είχαν τσακωθεί πολλές φορές, επειδή η κοπέλα μεθούσε και φιλούσε άλλες γυναίκες, πολλές φορές μπροστά του. Ωστόσο, η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», ήταν το φιλί στην κουμπάρα την ημέρα του γάμου του.

νύφη

«Έμοιαζε με την καλύτερη μέρα της ζωής μου. Παντρευτήκαμε και μετά πήγαμε στη δεξίωση. Κάποια στιγμή η γυναίκα μου μέθυσε μαζί με την κουμπάρα και ζήτησε να της φέρω τα πιο άνετα παπούτσια της. Όταν επέστρεψα, την πέτυχα να φιλάει την κουμπάρα, με γλώσσα μέχρι το λαιμό», έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στο Reddit.

Τότε, ξεκίνησε ένας άγριος καβγάς με τη μεθυσμένη νύφη να ζητάει τον λόγο, θεωρώντας ότι δεν έκανε κάτι λάθος. Μάλιστα, ορισμένοι καλεσμένοι την υπερασπίστηκαν και ανέφεραν στον γαμπρό ότι δεν έπρεπε να κάνει σκηνή.

«Το θεωρώ απιστία, δεν μπορώ να το συγχωρήσω», έγραψε στη συνέχεια και ανέφερε ότι θα ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, ενώ ακύρωσε το μήνα του μέλιτος και όσα σχέδια έκαναν μαζί για το μέλλον.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: