Ολική ανατροπή: Νεκρή η 53χρονη Σταυρούλα Γκουγκουλιά – Ταυτοποιήθηκε η σορός, είχε αφήσει γράμμα πριν εξαφανιστεί

February 23, 2024

Ολική ανατροπή: Νεκρή η 53χρονη Σταυρούλα Γκουγκουλιά – Ταυτοποιήθηκε η σορός, είχε αφήσει γράμμα πριν εξαφανιστεί


Διαφ.

Μακάβριες είναι οι εξελίξεις για την Σταυρούλα Γκουγκουλιά, την 53χρονη από την Κυψέλη της οποίας τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί εδώ και μήνες.

Η σορός που εντοπίστηκε στον Πόρο λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση, φαίνεται πως τελικά ανήκει στην άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, η σορός ταυτοποιήθηκε μέσω εξέτασης DNA που λήφθηκε από τον πατέρα της, οπότε και επιβεβαιώνεται δυστυχώς ο θάνατος της 53χρονης.

Τα ίχνη της χάθηκαν τον περασμένο Αύγουστο.

Υπενθυμίζεται πως το άψυχο σώμα της γυναίκας βρέθηκε στον Πόρο, όπου ξεβράστηκε από τη θάλασσα, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Η γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε πάει για νυχτερινό μπάνιο στο Παλαιό Φάληρο και για άγνωστους, μέχρι στιγμής, λόγους έχασε τις αισθήσεις της και πνίγηκε.

Σημειώνεται πως η σορός φέρει ένα σημάδι το οποίο ταιριάζει με σημάδι που είχε στο σώμα της η Σταυρούλα. Ακόμα, στο άψυχο σώμα υπήρχαν ακριβά κοσμήματα παρόμοια με εκείνα που φέρεται να φορούσε η Σταυρούλα όταν εξαφανίστηκε πριν έξι μήνες, ενώ ο ιατροδικαστής δεν είχε βρει σημάδια εγκληματικής ενέργειας.

Βλέπουν σχέση με την απόπειρα αυτοκτονίας φίλης της – Eνώνονται οι δικογραφίες

Να σημειωθεί πως ο φάκελος της υπόθεσης της εξαφάνισης της Σταυρούλας Γκουγκουλιά έχει διαβιβαστεί στο ανθρωποκτονιών.

Ο Εισαγγελέας αφού έλαβε γνώση των έως τώρα στοιχείων, έκρινε την υπόθεση ιδιαίτερα σοβαρή. Διέταξε να γίνει επισταμένη έρευνα από τους έμπειρους άνδρες του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής, για τις συνθήκες υπό τις οποίες χάθηκαν τα ίχνη της γυναίκας.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών ερεύνησαν το σπίτι στην Κυψέλη που έμενε χρόνια με την φίλη της και πήραν για έλεγχο τα προσωπικά της αντικείμενα και τις ηλεκτρονικές της συσκευές.

Η συγκάτοικός της κλήθηκε στο κτίριο της Λεωφ. Αλεξάνδρας όπου κατέθετε για ώρες.

Η εξαφάνιση της 53χρονης είχε δηλωθεί από την ίδια με κάποια καθυστέρηση.

Η 53χρονη είχε αφήσει ένα γράμμα πριν πεθάνει

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε η συγκάτοικος της Σταυρούλας Γκουγκουλιά στο STAR, καθώς αποκάλυψε πως πριν εξαφανιστεί η 53χρονη είχε αφήσει ένα γράμμα που έχει στην κατοχή της.

Σύμφωνα με την συγκάτοικό της, το γράμμα αυτό απευθύνεται στον πατέρα της Σταυρούλας, Ζήση, και το οποίο η 53χρονη το άφησε πριν εξαφανιστεί και εν τέλει βρεθεί νεκρή στον Πόρο, τρεις ημέρες μετά.

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές δεν έχουν απορρίψει το ενδεχόμενο αυτοχειρίας της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό του πνιγμού μετά από κατανάλωση αντικαταθλιπτικών.

Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση για τα αίτια θανάτου και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει εν πολλοίς το θρίλερ…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: