Υπέροχος σύζυγος, στοργικός πατέρας: Η Ελένη Μενεγάκη έχει κάθε λόγο να λατρεύει τον Μάκη Παντζόπουλο & υπάρχουν αποδείξεις

February 25, 2024

Υπέροχος σύζυγος, στοργικός πατέρας: Η Ελένη Μενεγάκη έχει κάθε λόγο να λατρεύει τον Μάκη Παντζόπουλο & υπάρχουν αποδείξεις


Διαφ.

Στις 29 Μαρτίου του 2015, η Μαρίνα Παντζοπούλου ήρθε στον κόσμο, φέρνοντας μαζί της ανείπωτη χαρά και ευτυχία στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου.

«Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι. Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στον Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας.

Ο γάμος ένα μήνα πριν γεννηθεί η μικρή Μαρίνα:

Ο γάμος του επιχειρηματία της ξενοδοχειακής μονάδας στα Άχλα της Άνδρου «Όναρ», με την λαμπρή παρουσιάστρια του Mega, σημειώθηκε ένα μήνα πριν τη γέννηση της μικρής Μαρίνας, στις 18 Φεβρουαρίου του 2015 στην Άνδρο. Αξέχαστο παραμένει το συγκινητικό post της Ελένης στο Instagram, όπου αποκάλυπτε το τρυφερό παρατσούκλι που χρησιμοποιούσε για τον σύζυγό της: «I love you husbanito! #eleni 18/2/2015».”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Ο Μάκης Παντζόπουλος περνά πάντα ποιοτικό χρόνο με την κόρη του και μαζί με τη σύζυγό του και τα υπόλοιπα παιδιά που έχει αποκτήσει εκείνη με τον πρώην σύζυγό της και ισχυρό άντρα των Media, Γιάννη Λάτσιο, τη Λάουρα, τον Άγγελο και τη Βαλέρια, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και αξιοζήλευτη οικογένεια.

Μάκης Παντζόπουλου: Η μεγάλη αδυναμία του στη Μαρίνα

Τους πρώτες μήνες μετά τη γέννηση της Μαρίνας, όλοι είχαμε απορία να δούμε πώς είναι και σε ποιον μοιάζει αυτό το κοριτσάκι. Σήμερα, 9 χρόνια μετά τη γέννησή της, και λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά της ξέρουμε ότι η Μαρίνα είναι ένα πανέμορφο, ξανθό κορίτσι που έχει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς της.

Είναι η μικρότερη της οικογένειας και όπως καταλαβαίνεις, όλοι την έχουν στα ώπα-ώπα, και κυρίως ο μπαμπάς της που δεν κρύβει την αδυναμία που της έχει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Μπαμπάς και κόρη έχουν αναπτύξει μια υπέροχη σχέση και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν απαθανατιστεί να απολαμβάνουν βόλτες οι δυο τους. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη έχει δηλώσει το εξής μέσα από την εκπομπή της: «Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της. Τον θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει, έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους».

Ακολουθούν φωτογραφίες:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: