«Έχω αγχωθεί, είναι πολύ περίπλοκο»: Ώρες αγωνίας για την Ιωάννα Τούνη – Το διπλό χειρουργείο και το πρόβλημα υγείας

February 25, 2024

«Έχω αγχωθεί, είναι πολύ περίπλοκο»: Ώρες αγωνίας για την Ιωάννα Τούνη – Το διπλό χειρουργείο και το πρόβλημα υγείας


Διαφ.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τις δύο προσεχείς επεμβάσεις που πρόκειται να υποβληθεί. Ανέφερε ότι σχεδιάζει να υποβληθεί σε ανόρθωση του στήθους και να επαναδιαμορφώσει τη μύτη της, στην οποία είχε κάνει πλαστική επέμβαση πριν από 9 χρόνια.

Η γνωστή influencer εξέφρασε το άγχος της για τις επερχόμενες επεμβάσεις, αναφέροντας ότι πρόκειται για δύσκολες και περίπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις.

Ιωάννα Τούνη: Τα όσα ανέφερε

«Ίσως θυμάστε ότι πριν από 9 χρόνια είχα κάνει επέμβαση στη μύτη μου. Ωστόσο λέω εδώ και χρόνια ότι θέλω να την κάνω ξανά γιατί δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, επειδή γενικά νιώθω άνετα με τον εαυτό μου, όλο το αναβάλλω. Αλλά τώρα είπα θα το κάνω. Έκανα ραντεβού και ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν θέματα και αναπνευστικά και οπτικά και συμμετρικά κλπ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

«Έχω αγχωθεί. Θα πρέπει να βγάλουμε χόνδρο από το πλευρό μου και να “χτίσουμε” τη μύτη ξανά και αυτό το διορθωτικό χειρουργείο είναι πολύ πιο δύσκολο και περίπλοκο από το αρχικό χειρουργείο, οπότε αγχώθηκα», τόνισε σε άλλο βίντεο που ανέβασε.

Δείτε τα βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: