«Έτσι κάνω εγώ όταν…»: Δε μάσησε τα λόγια της η Δανάη Μπάρκα μετά τα καυτά φιλιά με τον πρωην της Καινούργιου

February 27, 2024

«Έτσι κάνω εγώ όταν…»: Δε μάσησε τα λόγια της η Δανάη Μπάρκα μετά τα καυτά φιλιά με τον πρωην της Καινούργιου


Διαφ.

Η Δανάη Μπάρκα, έχει βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, τις τελευταίες ημέρες, λόγω του φιλιού της με τον τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, σε νυχτερινό μαγαζί, αναφέρθηκε σήμερα, Δευτέρα, στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, στα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

Ειδικότερα, με αφορμή τη δήλωση της Θέμιδας Μπαζάκα, που δήλωσε ότι “τα social media έχουν γίνει ένα εργαλείο κακίας, ένα κουτσομπολιό, ένας βόθρος”, η παρουσιάστρια του Mega τόνισε ότι δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε ένα φαύλο κύκλο απαντήσεων με πρόσωπα με τους οποίους έχουν παρεξηγηθεί.

Το υπονοούμενο της Δανάης Μπάρκα

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε “αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι κακό για εμένα, έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω, γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια που θα διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί, οπότε να λέω “εντάξει θα περάσει” και να ζω το δράμα μου με τους δικούς μου ανθρώπους. Υπάρχει όμως και η άλλη λύση, του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο “απάντησε σε κάποιον”. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που αυτό το “απάντησε”, “ξανά απάντησε”, το αντέχουν, υπάρχουν άλλοι που δεν το αντέχουν και προτιμούν να αντέξουν κάτι άλλο για να μην δουν τίτλους. Μου έχει τύχει να απαντήσω, μου έχει τύχει να μην απαντήσω, μου έχει τύχει να μπλοκάρω ψεύτικους λογαριασμούς που ξέρω ποιος είναι από πίσω”.

Πως αντιδράει η Δανάη Μπάρκα στα αρνητικά σχόλια

Το υπονοούμενο της Δανάης Μπάρκα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: