Παγκόσμιο σοκ: Θρήνος στην βασιλική οικογένεια – Η σπαρακτική ανακοίνωση του παλατιού για τον ξαφνικό θάνατο

February 28, 2024

Παγκόσμιο σοκ: Θρήνος στην βασιλική οικογένεια – Η σπαρακτική ανακοίνωση του παλατιού για τον ξαφνικό θάνατο


Διαφ.

Ο Τόμας Κίνγκστον, σύζυγος της Λαίδης Γκαμπριέλα Γουίνδσορ, “έφυγε” ξαφνικά, στα 45 του χρόνια, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, βυθίζοντας στο πένθος τη βασιλική οικογένεια.

Ο άτυχος άνδρας, γαμπρός του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ, εντοπίστηκε νεκρός, σε μια διεύθυνση στο Gloucestershire, προχθές, Κυριακή, το απόγευμα και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν στο σημείο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Σόκαρε τη βασιλική οικογένεια ο ξαφνικός θάνατος του Τόμας Κίνγκστον

Η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της, με τον οποία παντρεύτηκαν το 2019, σε κοινή δήλωση με την οικογένειά του και τον περιέγραψε ως έναν «εξαιρετικό άνθρωπο που φώτιζε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν».

Ειδικότερα, σε δήλωση της λαίδης Γκαμπριέλα Γουίνδσορ Κίνγκστον και της οικογένειας του Τόμας Κίνγκστον, υπογραμμίζεται ότι:

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού μας. Ο Τομ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, που φώτισε τη ζωή όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας, καθώς θρηνούμε τον θάνατό του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα διεξαχθεί έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου, ωστόσο δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες και άλλα εμπλεκόμενα μέρη.

Από την πλευρά τους, ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα έστειλαν «τις πιο εγκάρδιες σκέψεις και τις προσευχές τους» στη Λαίδη Κίνγκστον και την οικογένεια του αδικοχαμένου άνδρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: