Στα άκρα η κόντρα της με την Καινούργιου: Η Δανάη Μπάρκα με 14 σκληρές λέξεις έκανε πάλι όλο το διαδίκτυο να μιλά για εκείνη

February 28, 2024

Στα άκρα η κόντρα της με την Καινούργιου: Η Δανάη Μπάρκα με 14 σκληρές λέξεις έκανε πάλι όλο το διαδίκτυο να μιλά για εκείνη


Διαφ.

Η Δανάη Μπάρκα, που δέχεται κύμα μίσους, τις τελευταίες ημέρες, μετά τα παθιασμένα φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στο instagram.

Η απάντηση που έδωσε η Δανάη Μπάρκα

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, δεν έκανε κανένα σχόλιο για τα μηνύματα που δέχεται τα τελευταία 24ώρα και επέλεξε να τα απενεργοποιήσει και να κάνει μία ανάρτηση, γράφοντας “Έξυπνο είναι όταν πιστεύεις τα μισά από όσα ακούς. Ιδιοφυές ότι ξέρεις ποια μισά” και κάνοντας επισήμανση στο όνομα της Ναταλίας Γερμανού.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα ανάρτηση

Μάλιστα, το κύμα μίσους, που έχει δεχτεί η παρουσιάστρια του Mega, σχολιάστηκε και στον τηλεοπτικό “αέρα” της εκπομπής “Happy Day”, από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, επισημαίνοντας “θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα. Το να διοχετεύουμε μίσος, τοξικότητα, χυδαιότητα, να ευχόμαστε ασθένειες, καρκίνους… Να χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης για να προσβάλουμε και να μειώσουμε και να τα κάνουμε και αντικείμενο χλευασμού…. Εντάξει, λίγο κάπου να το μετριάσουμε”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: