Ανατροπή & λύτρωση για Μένιο Φουρθιώτη: Αθώώθηκε πανηγυρικά απ’όλες τις κατηγορίες, έλαμψε επιτέλους η αλήθεια

February 28, 2024

Ανατροπή & λύτρωση για Μένιο Φουρθιώτη: Αθώώθηκε πανηγυρικά απ’όλες τις κατηγορίες, έλαμψε επιτέλους η αλήθεια


Διαφ.

Ο Μένιος Φουρθιώτης αθωώθηκε αμετάκλητα για όλες τις κακουργηματικές πράξεις, για τις οποίες διωκόταν και μπορεί ξανά να ασκεί τη δραστηριότητά του ως εκδότης εφημερίδας, καθώς, επίσης, να παρουσιάζει και να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Η αμετάκλητη αθώωση του Μένιου Φουρθιώτη

Στην εν λόγω απόφαση για τον Μένιο Φουρθιώτη έκανε αναφορά η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια «πριν ξεκινήσουμε τα θέματα της εκπομπής, θέλουμε να αναφερθούμε σε μία δικαστική εξέλιξη. Παρά το γεγονός ότι, η εκπομπή μας δεν είχε ασχοληθεί εκτενώς, παρά μόνο αναφορικά με τις ποινικές διώξεις κατά του Μένιου Φουρθιώτη, θέλουμε να ενημερώσουμε τους τηλεθεατές μας ότι, ο Μένιος Φουρθιώτης αθωώθηκε αμετάκλητα για όλες τις κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες διώκονταν και μπορεί πλέον να ασκεί τη δραστηριότητά του ως εκδότης εφημερίδας και να παρουσιάζει και να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές».

Ο Μένιος Φουρθιώτης ευχαρίστησε τη Ζήνα Κουτσελίνη

Από την πλευρά του, ο Μένιος Φουρθιώτης ευχαρίστησε τη Ζήνα Κουτσελίνη για τη στήριξή της στις δύσκολες στιγμές που πέρασε, υπογραμμίζοντας: «Σε ευχαριστώ πολύ Ζήνα Κουτσελίνη, ήσουν πάντα δίπλα μου ως άνθρωπος και στα δύσκολα και στα εύκολα, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και εσένα και τον τηλεοπτικό σταθμό Star και την εκπομπή σου Αλήθειες με τη Ζήνα. Σε ευχαριστώ Ζήνα εσένα προσωπικά, όλη σου τη δημοσιογραφική ομάδα, την Κατερίνα, τη Ρούλα, τον Δημήτρη, τον Σπύρο, τον Στρατή και όλα τα παιδιά, τους τεχνικούς, όλους τους δημοσιογράφους, τον τηλεοπτικό σταθμό STAR και όλους για όλα αυτά τα χρόνια που είμασταν είστε ΠΑΝΤΑ δίπλα μου ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ θερμά μέσα από την καρδιά μου και την ψυχή μου!!!».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: