Τον έδωσε «στεγνά»: Η Super Κική δημοσίευσε το μήνυμα που έστειλε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου στο Instagram

March 2, 2024

Τον έδωσε «στεγνά»: Η Super Κική δημοσίευσε το μήνυμα που έστειλε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου στο Instagram


Διαφ.

Νέο επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ των Μαυρίκιο Μαυρικίου και Super Κική. Παρόλα αυτά, η διάσημη youtuber και επιχειρηματίας δεν μασάει τα λόγια της για τον προαναφερθέντα καταγγέλλοντας την ανεπιθύμητη συμπεριφορά που υποδεικνύει, χωρίς ωστόσο να αμφισβητεί την ικανότητά τους να είναι καλοί γονείς μαζί με την Ιλάειρα Ζήση.

«Έχει μπερδευτεί ο Μαυρίκιος γιατί δε ξέρει, όπως και πάρα πολλοί που έχουν παλέψει κατά καιρούς να μου κάνουν cancel αλλά δεν τα έχουν καταφέρει. Με έκανε και ταγκ, πήρε μπορεί και 300 followers, να είναι καλά. Ξέρει πολύ καλά ο Μαυρίκιος γιατί ειρωνεύομαι στο βιντεάκι, όπως και όλη η Ελλάδα. Σταματήστε όλοι μαζί να ξυπνάτε μια μέρα και να συνεννοείστε σε μια ομαδική να κοροϊδέψετε τη Super Κική.

Μαυρίκιε φεύγα, έχεις μπλέξει άσχημα. Του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι θα ασχοληθώ μαζί του αλλά όχι έτσι όπως νομίζεις. Γιατί αυτός νόμιζε, όπως και πάρα πολλές τέτοιες, ότι εγώ θα τον κάνω repost. Σιγά μην ασχοληθώ εγώ με έναν άνθρωπο που έχει γνωστός, επειδή έχει γίνει ρεζίλι επειδή λέει ψέματα, μη πω τι ψέματα.

Ποιο ζευγάρι με την Ιλάειρα; Στη φαντασία εννοείς. Είστε τρελοί; Γι’ αυτό έχουν γίνει γνωστοί, γιατί όλος ο κόσμος αναρωτιέται τι μας λέει τώρα αυτός. Δε μίλησα για το αν θα γίνουν καλοί γονείς ή όχι, εν τω μεταξύ εγώ στο βίντεο νεύματα κάνω. Κοροϊδεύουν, δεν αντέχω. Και όντως θα γίνουν πολύ καλοί γονείς. Εγώ θεωρώ ότι οι γκέι, εεεε, το ζευγάρι αυτό θα είναι πάρα πολύ καλοί γονείς, δεν αντιλέγω. Αλλά δε θα κοροϊδεύεις εσύ ρε φίλε την Κική». ολοκληρώνει η Super Κική την τοποθέτηση της.

Η απάντηση από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου:

Κάτι τέτοιο δεν θα το άφηνε αναπάντητο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, και για τον λόγο αυτό εμφανίστηκε την τηλεοπτική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε την πρόθεσή του να προβεί σε νομικές ενέργειες κατά της Super Κικής.

Κατόπιν, η Super Κική ανήρτησε στα instastories ένα απόσπασμα από την εμφάνιση του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην «Super Κατερίνα», ενώ δημοσίευσε επίσης το μήνυμα που του απέστειλε μέσω Instagram.

«Μαυρίκιε θα σου απαντήσω. Όχι βέβαια με τον τρόπο που περιμένεις εσύ. Αλλά θα σου απαντήσω και πίστεψέ με όσες ευλογίες και όσα χειριστικά πράγματα και να πεις δεν θα πετύχεις αυτό που θες. Ξέρεις πολύ καλά γιατί το έκανα και μη σκας, θα το μάθεις και ο κόσμος. Με το καλό το μωράκι ΣΟΥ».

Super Κική


Πηγή

Διαβάστε επίσης: