Κουκλάρα, στα πράσινα, με 15ποντες γόβες: Η Ελένη Μενεγάκη μαγνήτισε τα βλέμματα με το κομψό & σικ ντύσιμό της

March 20, 2024

Κουκλάρα, στα πράσινα, με 15ποντες γόβες: Η Ελένη Μενεγάκη μαγνήτισε τα βλέμματα με το κομψό & σικ ντύσιμό της


Διαφ.

Η Ελένη Μενεγάκη αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο εκλεπτυσμένες και λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz! Η ενδυματολογική επιλογή της, καθιστά τα ρούχα που επιλέγει αμέσως τάση, και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Η Ελένη Μενεγάκη, ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα της ημέρας της, και επηρεάζει τις τάσεις της μόδας. Μια ανάρτησή της με ένα νέο φόρεμα έγινε αμέσως viral!

Ελένη Μενεγάκη

Φαίνεται πως τα έντονα χρώματα είναι η τάση για την άνοιξη του 2024, και η γνωστή παρουσιάστρια ακολούθησε αυτήν την τάση επιλέγοντας ένα πλισέ μίντι φόρεμα σε πράσινο. Με τη σύνδεση μιας μωβ λεπτής ζώνης και πράσινων πέδιλων που δένουν στον αστράγαλο, ανέδειξε την εμφάνισή της.

Ελένη Μενεγάκη

Αυτό το συγκεκριμένο φόρεμα είναι ιδανικό για την άνοιξη που περιμένουμε με ανυπομονησία, είναι αέρινο και άνετο, κατάλληλο για κάθε τύπο σώματος!

“Με περιμένει ο γιατρός”: Με φριχτούς πόνους η Ελένη Μενεγάκη υπέφερε στην εκπομπή, δε μπορούσε να σταθεί όρθια

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε τη μεσημεριανή εκπομπή του Mega με έντονους πόνους στη μέση, μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και παραπονέθηκε στον αέρα ότι τη μάτιασαν.

Οι έντονοι πόνοι στη μέση της Ελένης Μενεγάκη

Ειδικότερα, για τους πόνους στη μέση, η παρουσιάστρια, που εμφανίστηκε με χαμηλά παπούτσια λόγω των πόνων, υπογράμμισε στον μάγειρα, Γιώργο Τσούλη, «κάποιος με μάτιασε, αλλά δεν πειράζει, χαλάλι του. Έτσι για να μην ξεχνάμε ότι άνθρωποι είμαστε, κι εκεί που χοροπηδάμε και λέμε ότι όλα είναι τέλεια, σε βαράει κάτι και πονάς στη μέση. Η μεσούλα πονάει πάρα πολύ. Ο γιατρός με περιμένει. Πονάει πάρα πολύ η μέση μου. Κάποιος με μάτιασε, σου λέει ‘αυτή πώς μπορεί και τα κάνει αυτά τα ωραία τριήμερα’. Εμένα δεν κρύβονται! Δε βαριέσαι… Όλα καλά. Αυτά να είναι και δεν πειράζει».

“Ματιασμένη” η Ελένη Μενεγάκη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: