Την “υποχρέωσε” να το κάνει: Ο απαράβατος όρος του Νίκου Καρβέλα για να δεχτεί να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη

April 3, 2024

Την “υποχρέωσε” να το κάνει: Ο απαράβατος όρος του Νίκου Καρβέλα για να δεχτεί να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη


Διαφ.

Ο Νίκος Καρβέλας βρέθηκε, χθες, Δευτέρα, το βράδυ, στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» στο Mega και παραχώρησε συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη, στην οποία έθεσε δύο όρους.

Η ένταση ανάμεσα σε Νίκο Καρβέλα και Νίκη Λυμπεράκη

Μάλιστα, η συνέντευξη συζητήθηκε πολύ στα ΜΜΕ, σήμερα, Τρίτη, καθώς υπήρξαν πολλές στιγμές έντασης, ανάμεσα στον συνθέτη και τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια.

Το θέμα σχολιάστηκε και στην εκπομπή “Happy Day”, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να υπογραμμίζει «τώρα να πω εγώ ότι ήταν μία άβολη συζήτηση, από την οποία δεν κέρδισε κανένας κάτι. Δηλαδή κάνεις μία συνέντευξη για να ‘κερδίσεις’ κάτι, και τελικά το είδα ως ένα μπρα ντε φερ ερώτησης απάντησης, επίδειξης ισχύος και ένιωθα άβολα σαν τηλεθεάτρια».

Ο Κώστας Φραγκολιάς επεσήμανε ότι αυτός είναι ο Νίκος Καρβέλας και είναι απόλυτος ως άνθρωπος.

Οι όροι που έθεσε ο Νίκος Καρβέλας για να δώσει τη συνέντευξη

Από την πλευρά της, η Τίνα Μεσσαροπούλου σημείωσε ότι ο συνθέτης έθεσε δύο όρους, προκειμένου να παραστεί στο πλατό της εκπομπής του MEGA και να γίνει η συνέντευξη.

Ο πρώτος όρος που έθεσε, ήταν η συνέντευξη να πραγματοποιηθεί ζωντανά και να μην είναι μαγνητοσκοπημένη, κάτι το οποίο ανέφερε και ο ίδιος στην έναρξη της εκπομπής, ενώ ο δεύτερος όρος ήταν η Νίκη Λυμπεράκη να έχει διαβάσει το νέο του βιβλίο, προτού συναντηθούν τηλεοπτικά.

Δικαίως ο Έλληνας Τζόνι Ντεπ: Ο Νίκος Καρβέλας πήγε έτσι σε ρεβεγιόν και τρέλανε τις γυναίκες με την εμφάνισή του

Μια ακόμη μοναδική εμφάνιση έκανε ο εκκεντρικός Νίκος Καρβέλας σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός καλλιτέχνης πέρασε το ρεβεγιόν με την κόρη του Σοφία και την Άννα Βίσση.

Ο Νίκος Καρβέλας στο ρεβεγιόν με την κόρη του και την Άννα Βίσση

Την παραμονή, η Σοφία έκανε το καθιερωμένο ρεβεγιόν με τους γονείς της, σε κεντρικό μαγαζί της Αθήνας.

Μάλιστα, στο μοναδικό στιγμιότυπο με τον πατέρα της, έγραψε όσα αισθάνεται για εκείνον: «Η αγάπη είναι ένα ανεξήγητο συναίσθημα και τόσο έντονο κάποιες φορές. Και μιλάω για το συναίσθημα».

Ο Νίκος Καρβέλας πήγε έτσι σε ρεβεγιόν και τρέλανε τις γυναίκες με την εμφάνισή του


Πηγή

Διαβάστε επίσης: