Συγκλονίζει η Ευρυδίκη: «Αυτό δεν φεύγει ποτέ, είχαν συμβεί πάρα πολλά, είχα τρομάζει πάρα πολύ»

April 13, 2024

Συγκλονίζει η Ευρυδίκη: «Αυτό δεν φεύγει ποτέ, είχαν συμβεί πάρα πολλά, είχα τρομάζει πάρα πολύ»


Διαφ.

Η Ευρυδίκη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στην οποία μίλησε για την κυπριακή της καταγωγή, αλλά και τη σχέση της με τον Μπομπ Κατσιώνη.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, αναφέρθηκε στις σπουδές που έκανε στο εξωτερικό.

«Ο Γιώργος Θεοφάνους μου άλλαξε τα σχέδια και πήγα Αμερική και όχι Παρίσι. Δεν σκεφτόμουν ποτέ τι θα είχε γίνει, αν είχα κάνει άλλες επιλογές. Πάντα ζω το σήμερα», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κυπριακή της καταγωγή, αλλά και τις μνήμες από την εισβολή στην Κύπρο, όταν εκείνη ήταν 6 ετών.

«Γεννήθηκα στη Λεμεσό, αλλά το σπίτι μας ήταν στη Λευκωσία. Από τη μέρα του πραξικοπήματος, ακούγαμε τους ήχους, τα τανκς. Είχα τρομάξει πάρα πολύ. Μας πήραν οι γονείς μας και πήγαμε στη Λεμεσό, μέναμε στις γιαγιάδες και τους παππούδες», εξήγησε.

«Πολλά τραγούδια με γυρίζουν πίσω στην Κύπρο και θυμάμαι, ας πούμε, πολύ έντονα την περίοδο αυτή του πολέμου. Ήμουν έξι χρονών τότε, δεν ήμουν πάρα πολύ μικρή. Δηλαδή έχω μνήμες. Γεννήθηκα στη Λεμεσό αλλά τότε ήμασταν στη Λευκωσία, όπου μεγάλωσα και ήταν το σπίτι μας πολύ κοντά στο προεδρικό μέγαρο. Άρα από την ημέρα του πραξικοπήματος θυμάμαι ότι ακούγαμε τους ήχους, ακούγαμε τα τανκς και τα πυροβόλα και όλα αυτά. Είχαμε τρομάξει πάρα πολύ» ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη.

«Μας πήραν οι γονείς μας και πήγαμε στη Λεμεσό όπου και μείναμε όλο το καλοκαίρι τότε στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς. Εκεί κατεύθαναν καθημερινά οι συγγενείς του πατέρα μου, γιατί όλη η οικογένεια του είναι από τα Κατεχόμενα. Έρχονταν λοιπόν εκεί όσοι κατάφεραν να φύγουν, γιατί κάποιοι ήταν και αιχμάλωτοι για κάποιες μέρες. Όπως ο παππούς μου, η θεία μου, η αδελφή του μπαμπά μου. Έμεναν όλοι πια στο σπιτάκι του παππού και της γιαγιάς, στρώναμε έξω και κοιμόμασταν όλοι μαζί» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

«Αυτό δεν φεύγει ποτέ, υπάρχουν φορές που ακόμα βλέπω εφιάλτες. Ο χειρότερος μου εφιάλτης από τα παιδικά μου χρόνια ήταν ο ήχος της φωτιάς που είχε να κάνει με το ότι ένιωθα ότι καιγόμουν και ξυπνούσα! Φοβόμουν τις βόμβες, γιατί είχαν συμβεί πάρα πολλά και έφταναν σχεδόν όλα στα αυτιά μας. Σίγουρα με έχει επηρεάσει και πάντα όλα αυτά που ζούμε, τα παιδικά μας βιώματα, μας επηρεάζουν για όλη τη ζωή μας. Μετά ως ενήλικοι προσπαθούμε να ψάξουμε μέσα μας να βρούμε το γιατί και να το δουλέψουμε, να δουλέψουμε με τον εαυτό μας».

«Στην εφηβεία ήταν θαυμαστής μου»: Το αποκάλυψε καταλάθος η Ευρυδίκη, τόσα χρόνια περνάει τον Μπομπ Κατσιώνη

Η γνωστή τραγουδίστρια Ευρυδίκη φιλοξενήθηκε από την τηλεοπτική εκπομπή “Ελένη” και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ολης της ύλης στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά. Μεταξύ άλλων μίλησε για διάφορα θέματα όπως η ζωή της, η καριέρα της, ο γιος της και ο Μπομπ Κατσιώνης, αλλά και για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. Ενώ αποκάλυψε και την διαφορά ηλικίας με τον 47χρονο Μπομπ Κατσιώνη.

«Πιστεύω ότι ένας καλλιτέχνης πρέπει πάντα να προβάλλει τη δουλειά του. Εννοείται ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα μιλήσω και για τα προσωπικά μου, αλλά δεν είναι αυτό το πρώτο πράγμα που θέλω να λέω ή ενδιαφέρει τον κόσμο» δήλωσε στην αρχή  η Ευρυδίκη.

Ενώ εξομολογήθηκε και για τον Μπομπ Κατσιώνη: «Ο Μπομπ είναι ένας από τους καλύτερους μουσικούς παγκοσμίως και είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτόν. Στην εφηβεία του ήταν θαυμαστής μου, από τη μία άκουγε Iron Maiden και από την άλλη Ευρυδίκη».

Ενώ αποκαλύπτοντας την ηλικία της και τη σχέση της με το γιό της πρόσθεσε: «Φέτος έσβησα 56 κεράκια και λέω “μωρέ είμαι εγώ 56, δεν είμαι”. Προσπαθούσα να είμαι κοντά στον γιο μου, ένιωθα ενοχές όταν έπρεπε να πάω στη δουλειά. Έπρεπε να βρω τον τρόπο να συνδυάσω τη δουλειά και να είμαι και καλή μαμά, προσπάθησα, δεν ξέρω αν τα κατάφερα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: