Ελεονώρα Μελέτη: “Στην tv βγάζεις περισσότερα απ’ ό,τι στην Ευρωβουλή. Δεν είμαι μια άνεργη παρουσιάστρια”

April 17, 2024

Ελεονώρα Μελέτη: “Στην tv βγάζεις περισσότερα απ’ ό,τι στην Ευρωβουλή. Δεν είμαι μια άνεργη παρουσιάστρια”


Διαφ.

Για την υποψηφιότητά της με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη.

Όπως είπε στην εκπομπή Live News του Mega, «η πρόταση έγινε αρκετά αργά και δεν είχα τον χρόνο να υπεραναλύσω, όπως κάνω συνήθως. Λειτούργησα με το συναίσθημα».

«Μίλησα με δύο πολύ σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μου. Μίλησα με τον άντρα μου και τον εργοδότη μου, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και είχα τη στήριξη και των δύο», είπε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μου εμπνέει εμπιστοσύνη και αίσθημα ασφάλειας. Τηρεί τις προδιάγραφες για το πώς θέλω εγώ να διαχειρίζεται τις κρίσεις και να προβάλει την Ελλάδα στο εξωτερικό», πρόσθεσε.

«Είμαι ένας άνθρωπος που ταυτίζεται με τις πεποιθήσεις του κόμματος. Θα μπορούσα να πω πως είναι οικογενειακή παράδοση αλλά όχι χωρίς λόγο γιατί γενικά αμφισβητώ», υπογράμμισε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έμεινα από δουλειά»

Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της πολιτικής επειδή η εκπομπή της δεν θα συνεχιζόταν την ερχόμενη χρονιά, όπως είχε γραφτεί.

«Δεν έμεινα από δουλειά και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές. Έγινε λόγω της ατζέντας που μου δόθηκε και μάλιστα από προσωπική δέσμευση του πρωθυπουργού», είπε.

«Υπάρχουν θέματα που θέλει να τεθούν στην Ευρωβουλή, όπως η θέση της γυναίκας. Νιώθω αυτοπεποίθηση με αυτήν την ατζέντα. Έχω βιώσει τον ανταγωνισμό και την ανισότητα», σημείωσε η γνωστή παρουσιάστρια.

«Το επάγγελμά μου με έχει βοηθήσει να βιώσω πράγματα που πρέπει να καταπολεμηθούν, όπως ο σεξισμός, η υποτίμηση, η λεκτική βία. Τα έχω ζήσει, τα έχω καταπολεμήσει και ξέρω τί πρέπει να γίνει», είπε στη συνέχεια.

Μελέτη: «Τραγωδία τα Τέμπη»

Για την τραγωδία στα Τέμπη η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε: «Τα Τέμπη είναι μία εθνική τραγωδία. Πλέον, έχει περάσει στα χέρια της Δικαιοσύνης η υπόθεση και κανείς δεν το αρνείται αυτό. Ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος έχει πει πως θέλει να ριχτεί άπλετο φως. Εγώ θα πω τη θέση μου και θα υπογραμμίσω παραλείψεις αλλά δεν θα στήσω λαϊκά δικαστήρια».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει φέρει έναν νέο αέρα στο κόμμα. Το μεγάλο παράπονο που είχα εγώ ήταν πως δεν είχα καταλάβει το τι προτείνει. Θα είναι μια πρόκληση και για αυτόν οι κάλπες», τόνισε επίσης, μεταξύ άλλων.

“Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η ωραία του σχολείου. Την κοιτούσαμε & τη θαυμάζαμε όλοι. Που να μας δώσει σημασία”

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την Ελεονώρα Μελέτη που πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, αλλά και για τον Κώστα Τσουρό που έκαναν παρέα στο πανεπιστήμιο.

«Με την Ελεονώρα ήμασταν στο ίδιο σχολείο, είναι ελάχιστα μεγαλύτερή μου. Στο πανεπιστήμιο ο Κώστας ήταν στο ΦΠΨ και εγώ Γαλλική Φιλολογία. Με τον Κώστα κάναμε παρέα. Με την Ελεονώρα όχι!

Η Ελεονώρα τότε ήταν η ωραία του σχολείου και συνεχίζει να είναι. Την κοιτούσαμε και τη θαυμάζαμε, ξέρεις, σαν πιο μικρά εμείς. Που να μας δώσει στα σπόρια σημασία», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: