“Τον αδελφό μου, τον Δημητράκη τον έχασα από ναρκωτικά το 2011”: Το άγνωστο δράμα του Νάσου Γουμενίδη & το “αγκάθι”

April 17, 2024

“Τον αδελφό μου, τον Δημητράκη τον έχασα από ναρκωτικά το 2011”: Το άγνωστο δράμα του Νάσου Γουμενίδη & το “αγκάθι”


Διαφ.

Με αφορμή την κουβέντα για τις εξελίξεις με τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής, ο Νάσος Γουμενίδης ξέσπασε στον αέρα του Open επισημαίνοντας ότι το θέμα των ναρκωτικών είναι κάτι που ο ίδιος έχει βιώσει μέσα στην οικογένειά του.

«Επειδή τον αδελφό μου τον μεσαίο, τον Δημητράκη τον έχασα από τα ναρκωτικά το 2011 κι έχω ζήσει από κοντά το τι σημαίνει να έχεις ένα μέλος της οικογένειάς σου που να είναι χρήστης ναρκωτικών και στο τέλος έφυγε από τη ζωή ο αδελφός μου, θέλω να σας πω ότι είναι πολύ διαφορετικό το να είσαι ασθενής. Γιατί αυτά τα παιδιά που είναι στα ναρκωτικά είναι παιδιά που είναι κυρίως πονεμένα, τα οποία ψάχνουν να βρουν μια διέξοδο μέσα από την παραμύθα και είναι πολύ διαφορετικό να χρησιμοποιείς ως υπερασπιστική δομή και επιχείρημα το γεγονός ότι ήσουν στα ναρκωτικά 15 χρόνια.

Είμαι ο μόνος που μαζί με τους γονείς μου μπορώ να σας το πω επειδή είναι βιωματικό. Δεν είναι το έμαθα, το άκουσα, το είχα στο σπίτι μου. Είναι διαφορετικός ο χρήστης ο οποίος είναι ασθενής και τον αντιμετωπίζουμε έτσι και είναι πολύ διαφορετικό να επικαλείσαι όλο αυτό για να δομήσεις μια υπερασπιστική γραμμή εν όψη του δικαστηρίου για να φτάσεις σε σημείο να έχεις το ακαταλόγιστο», ανέφερε ο δημοσιογράφος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: