Της πήρε μόνο 1 μέρα: Γυναίκα ανακαίνισε την κουζίνα της με μόλις 65€ & το αποτέλεσμα κάνει το γύρο του διαδικτύου

April 18, 2024

Της πήρε μόνο 1 μέρα: Γυναίκα ανακαίνισε την κουζίνα της με μόλις 65€ & το αποτέλεσμα κάνει το γύρο του διαδικτύου


Διαφ.

Μία γυναίκα μεταμόρφωσε την κουζίνα της μέσα σε μία μέρα, με μόλις 65 ευρώ.

Σε ένα κλιπ που κοινοποιήθηκε στο TikTok, το οποίο έκτοτε έχει συγκεντρώσει 118.000 προβολές, βιντεοσκόπησε τη δουλειά που έκανε.

Πώς έκανε ανακαίνιση στη «στιγμή»

Στο ανανεωμένο λουκ της κουζίνας «πρωταγωνίστησε» το καινούργιο χρώμα, ένα πράσινο φασκόμηλου με το οποίο η Chloe έβαψε τους τοίχους, και της κόστισε περίπου 11 ευρώ.

Για να ανανεώσει και τα πλακάκια, αγόρασε για μόλις 11 ευρώ ένα μικρό σωληνάριο αρμόστοκου, με το οποίο γέμισε τα κενά ανάμεσα στα πλακάκια, αναδεικνύοντας το μοτίβο τους.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν μερικά πάμφθηνα δοχεία κουζίνας, και μία γλάστρα φύκου, που ταίριαζε με το χρώμα του τοίχου και το «πάντρεψε» με τα λευκά και τα κρεμ του πάγκου και των ντουλαπιών.

Όπως αναφέρει, συνολικά δεν ξόδεψε πάνω από 65 ευρώ για να ανακαινίσει την κουζίνα της και παροτρύνει και άλλους να «ψαχτούν» για να κάνουν το ίδιο.

5 ξεχωριστοί τρόποι για να μεταμορφώσετε τον πάγκο της κουζίνας σας με ελάχιστα χρήματα

Πάγκοι κουζίνας – Χρήσιμες συμβουλές για το σπίτι: Μπορεί ορισμένοι πάγκοι από την κουζίνα του σπιτιού να βρίσκονται σε κακή κατάσταση και γενικότερα, η όψη τους, να μην είναι η κατάλληλη. Ωστόσο, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Με την κατάλληλη καθοδήγηση, μπορεί ο πάγκος να αλλάξει προς το καλύτερο και να γίνει σαν καινούριος.

Πάγκοι κουζίνας – Χρήσιμες συμβουλές για το σπίτι: Τρόποι για να δώσετε ξανά ζωή στους άσχημους πάγκους της κουζίνας σας

Βαφή μαυροπίνακα: Βάψτε το μαυροπίνακα, με βαφή. Η βάση των πάγκων είναι κόντρα πλακέ. Πάρτε ένα χοντρό ρολό και περάστε τη με την προαναφερθείσα γραφή. Περάστε ένα χέρι κεριού φινιρίσματος.

Τσιμεντένιο φινίρισμα: Περάστε τσιμεντένιο φινίρισμα στο πάνω μέρος των πάγκων. Τρίψτε τους πάγκους με ένα γυαλόχαρτο. Καθαρίστε τους πάγκους και έπειτα αναμίξτε τσιμέντο με νερό και περάστε το από πάνω.

Faux μάρμαρο με βαφή: Με μερικά kits από βαφή θα αλλάξετε την όψη του μαρμάρου προς το καλύτερο. Αρκεί να πετύχετε τα νερά και να χρησιμοποιήσετε σκούρο χρώμα.

Αυτοκόλλητο faux γρανίτη: Πετύχετε κατάλληλη όψη από γρανίτη, χρησιμοποιώντας μια κανονική βαφή. Κάντε χρήση ενός πλαστικού αυτοκόλλητου. Ενδεχομένως να δυσκολευτείτε, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν φούσκες από την κάτω πλευρά. Ωστόσο, αυτά μπορούν να αποφευχθούν, αν είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: