«Βόμβα»: Τέλος Μαρία Αναστασοπούλου από «Καλημέρα Ελλάδα», επιβεβαιώνονται οι φήμες, ραγδαίες εξελίξεις

April 20, 2024

«Βόμβα»: Τέλος Μαρία Αναστασοπούλου από «Καλημέρα Ελλάδα», επιβεβαιώνονται οι φήμες, ραγδαίες εξελίξεις


Διαφ.

Υπάρχει μεγάλη συζήτηση γύρω από τη Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία είναι η «σύντροφος» του Γιώργου Παπαδάκη στο πρόγραμμα «Καλημέρα Ελλάδα». Η δημοσιογράφος, που μετακινήθηκε στον ΑΝΤ1 το 2022 μετά από τον ΣΚΑΪ, έχει καταστεί ένα πρόσωπο που πολλοί συζητούν τον τελευταίο καιρό.

Μαρία Αναστασοπούλου

Οι φήμες για μια πιθανή μετάβαση της Φαίης Μαυραγάνη στον ΣΚΑΪ, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Αυτιά, μεταδόθηκαν από τον Alpha. Η εκλογή του Γιώργου Αυτιά στο ευρωκοινοβούλιο φαίνεται να είναι πλέον σίγουρη. Αν η Φαίη μετακινηθεί στο Φάληρο, όπως αναφέρουν ορισμένοι, τότε πιθανώς να εκκενωθεί η θέση της παρουσιάστριας στο πρωινό ενημερωτικό πρόγραμμα των Σαββατοκύριακων.

Η ερώτηση που προκύπτει είναι εάν ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να διατηρήσει ένα πρωινό ενημερωτικό πρόγραμμα τα σαββατοκύριακα την επόμενη σεζόν. Σε περίπτωση που αποφασίσει να συνεχίσει την εκπομπή και η Φαίη Μαυραγάνη αποχωρήσει, η Μαρία Αναστασοπούλου, σύμφωνα με τις εικασίες που κυκλοφορούν, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την εν λόγω θέση.

Σύμφωνα με αυτές τις ίδιες πηγές, η δημοσιογράφος επιθυμεί να αποχωρήσει από την σκιά του Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος δεν δείχνει καθόλου πρόθυμος να αποσυρθεί και να αναλάβει ρόλο πίσω από τις κάμερες. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στο «Breakfast@Star», στον ΑΝΤ1 επιθυμούν την παραμονή της Μαρίας Αναστασοπούλου στο «Καλημέρα Ελλάδα», ενώ το «τελεσίγραφο» από τη διοίκηση του καναλιού είναι ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση για εκείνη.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Ραγδαίες εξελίξεις στο «Καλημέρα Ελλάδα»: Τέλος η Μαρία Αναστασοπούλου, το ανακοίνωσε στο Γιώργο Παπαδάκη

Οι ερχόμενες εβδομάδες προβλέπεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσες για τα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών, καθώς η μεταγραφολογία ξεκίνησε ταυτόχρονα για αρκετές εκπομπές. Μέχρι στιγμής, η μόνη επίσημη συμφωνία έχει ολοκληρωθεί μεταξύ του ΑΝΤ1 και του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Οι υπόλοιπες διαπραγματεύσεις με άλλα γνωστά πρόσωπα παραμένουν σε αναμονή και αναμένεται να ολοκληρωθούν προς το τέλος του Ιούνη. Αυτά τα πρόσωπα έχουν μεγάλη επιρροή στο τηλεοπτικό κοινό και στη διαφημιστική αγορά καθώς είναι ιδιαίτερα αγαπητά και δημοφιλή.

“Τέλος”! Το ανακοινώνει και επίσημα στον Γιώργο Παπαδάκη η Μαρία Αναστασοπούλου

Το μεγάλο μυστήριο παραμένει το Mega, το οποίο ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο ότι σχεδιάζει μια πλήρη αναδιάρθρωση της πρωινής – απογευματινής ζώνης του, με αλλαγές στους παρουσιαστές, μετακινήσεις και μείωση του αριθμού των lifestyle εκπομπών που προβάλλονται.

Φ. Μαυραγάνη – Μ. Αναστασοπούλου: Η μάχη μεταξύ των δύο για το πρωινό του Σαββατοκύριακου

Υπάρχουν προγράμματα που μπορεί να διακοπούν από τον Σεπτέμβριο, όπως το «Mega καλημέρα», το «Πάμε Δανάη» και το «Ελένη». Η Ελεονώρα ψάχνει να ανανεώσει το συμβόλαιό της με ένα late night show στο στυλ του «Μεσάνυχτα». Η Δανάη Μπάρκα έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον σταθμό και πιθανότατα να την αξιοποιήσουν αλλού. Η Ελένη Μενεγάκη διαπραγματεύεται με την ιδιοκτησία του καναλιού ενώ επίσης, εκκρεμεί το συμβόλαιο του Κώστα Τσουρού.

Η Φαίη Σκορδά και η Μαρία Μπακοδήμου φαίνεται να είναι βέβαιες οι αποχωρήσεις τους από τον σταθμό ΣΚΑΪ. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον σταθμό Mega να αναλάβει τη Φαίη για μια από τις δύο πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές που θα υπάρχουν του χρόνου, με στόχο να μειώσει τον αριθμό των ψυχαγωγικών εκπομπών που παρουσιάζει σήμερα.

Η Τζώρτζια Συρίχα λοιπόν είπε σήμερα στην κάμερα του «Super Κατερίνα» ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες της, «το Mega έχει τάξει πολλά στη Φαίη Σκορδά για να αναλάβει τη ζώνη 10:00 – 13:00 του σταθμού».

Η έμπειρη δημοσιογράφος πρόβλεψε ότι η Μαρία Αναστασοπούλου θα αποχωρήσει από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη σε περίπτωση που η Φαίη Μαυρακάνη μετακινηθεί στον Σκάι για να καλύψει τη θέση που θα αδειάσει λόγω αναχώρησης του Γιώργου Αυτιά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: